2013-01-10 07:18:54
Φωτογραφία για Κλωναρίδης υπό όρους
Από την ταμειακή διευκόλυνση που θα εξασφαλίσει (;) η ΑΕΚ εξαρτάται η μετακίνηση του Βίκτορα Κλωναρίδη. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η επιθυμία να συνεργαστούν ξανά ΑΕΚ και Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι δεδομένη και αμοιβαία. Ωστόσο τους χωρίζουν… 100.000 ευρώ, ποσό που απαιτείται για το δανεισμό του από τη Λιλ.

Στην παρούσα φάση και με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, είναι αδύνατη η επιστροφή του νεαρού εξτρέμ. Αν, ωστόσο, γίνει ταμειακή διευκόλυνση προς την ΠΑΕ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος του ποσού που θα μπει στα ταμεία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν αναμένεται να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ προτού οριστικοποιηθεί η απόκτηση μετοχών από την ομάδα του. Οι κινεζικές εταιρείες που έχει βρει εξετάζουν το ενδεχόμενο να το πράξουν, αλλά θα χρειαστεί χρόνος που ΔΕΝ έχει η ΑΕΚ. Έτσι οι ελπίδες εναποτίθενται στον Άλκη Φωτίου, που δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.


Μένει να φανεί (αν και) με ποιο ποσό θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο ομογενής επιχειρηματίας. Εφόσον το ποσό που θα μπει στα ταμεία είναι της τάξης των 200.000 ευρώ, η διοίκηση της ΑΕΚ σκέφτεται να το διαθέσει το μισό για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Απεναντίας, αν είναι λιγότερα τα χρήματα, θα προτιμηθεί να μοιραστούν στους παίκτες και σε άλλες υποχρεώσεις που τρέχουν.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως αναζητηθεί μία πιο οικονομική λύση (τύπου… Καραλή) για να αποκτήσει η «Ένωση» έναν ακόμη ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Άλκης Φωτίου ήδη εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ κάνοντας σχετικές επαφές με τους μάνατζέρ του.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επειγόντως μεταγραφές
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επειγόντως μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ