2013-01-10 07:19:26
Φωτογραφία για Επειγόντως μεταγραφές
Στον Άρη έχει αντιστραφεί το κλίμα από τη μεγάλης σημασίας νίκη επί του Πανιωνίου, την περασμένη αγωνιστική. Αυτό το τρίποντο έφερε χαμόγελα στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να μείνουν εκεί αφού γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως ακόμα βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Συγκεκριμένα, οι επόμενοι δύο αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τον Άρη αφού και ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ είναι ομάδες που και ίδιους στόχους με τους Θεσσαλονικείς έχουν και ενδεχόμενα θετικά αποτελέσματα θα απομακρύνουν τους «κίτρινους» από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Για αυτόν τον λόγο ο Λούκας Αλκάραθ επιθυμεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Έχει ήδη ζητήσει ορισμένες προσθήκες και περιμένει να εξασφαλίσει η ομάδα φορολογική ενημερότητα για να γίνουν οι μεταγραφές το συντομότερο. Εκεί που «καίγεται» να δει «νέο αίμα» ο Ισπανός τεχνικός είναι στα δύο άκρα της άμυνας και στην επίθεση έτσι ώστε να έχει μια αξιόπιστη αλλαγή στην περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο εξαιρετικός Αγκάνθο.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλωναρίδης υπό όρους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλωναρίδης υπό όρους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ