2013-01-10 11:33:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Εξπέρ οι ληστές του κοσμηματοπωλείου Νιφόρας - Άρπαξαν και το καταγραφικό από τις κάμερες!
Πληροφορίες για τον τρόπο διαφυγής των δυο ληστών που το βράδυ της Τρίτης επιτέθηκαν στο κοσμηματοπωλείο Νιφόρα, στην οδό Κανακάρη 159 στην Πάτρα, αναζητά η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο μετρίου αναστήματος άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση και επί ώρα την κίνηση στο κοσμηματοπωλείο, πριν αποφασίσουν να εισβάλλουν, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ακινητοποιώντας με την απειλή όπλου την ιδιοκτήτρια και αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς καθώς ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν ήταν… επαγγελματικός. Χαρακτηριστικό είναι ότι φεύγοντας από το κοσμηματοπωλείο αφαίρεσαν και το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ώστε να μην αφήσουν ίχνη. Η πληροφορία αυτή εξηγεί γιατί άνδρες της Αστυνομίας επισκέφθηκαν διπλανά καταστήματα αναζητώντας υλικό από τα δικά τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να βρουν στοιχεία που θα διακριβώσουν την ταυτότητα των δυο δραστών.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «δίδυμο» ενδεχομένως να είχε και συνεργό που τους περίμενε, προφανώς με Ι.Χ., σε κοντινή απόσταση από το κοσμηματοπωλείο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ