2023-02-17 19:02:56
Φωτογραφία για ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ «ΣΑΚΑΤΕΨΕ» ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ / ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ
Στην θέση του κατηγορουμένου φαίνεται ότι θα βρεθεί δικηγόρος του Μεσολογγίου μετά από μήνυση συναδέλφου του για ζημιές στο αυτοκίνητό της.. Η γνωστή δικηγόρος Μεσολογγίου είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, κοντά στο «Ξενοκράτειο» όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι δικηγόροι όταν έχουν δίκη. Πηγαίνοντας όμως το μεσημέρι να το πάρει για να φύγει, βρήκε την μια πλευρά του οχήματος «σακατεμένη», καθώς είχαν γίνει τεράστιες γρατζουνιές με αιχμηρό αντικείμενο.

Μετά το πρώτο σοκ έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όπως ήταν φυσικό ερεύνησε το υλικό από τις κάμερες του Μουσείου.

Προς μεγάλη της έκπληξη η δικηγόρος, είδε στο βίντεο έναν συνάδελφό της να χαρακώνει το αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι, χωρίς προφανώς να νοιάζεται για τις κάμερες ούτε αν κάποιος θα τον αντιληφθεί. Και δεν ήταν ότι χαράκωσε το αυτοκίνητο από την μια άκρη ως την άλλη, αλλά πέρασε και δεύτερη φορά για να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Κατόπιν όλων αυτών η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού εκτός των άλλων πρέπει να αποζημιωθεί και η αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση για τα δεδομένα του Μεσολογγίου, αφού μπορεί οι δικηγόροι να συναντιούνται στις Δικαστικές αίθουσες ως αντίδικοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εχθροί. Σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πως σκέφτηκε και για ποιο λόγο θέλησε να προκαλέσει ζημιά στην συνάδελφό του.
aixmi-news
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ