2023-10-14 14:00:03
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα: Η νέα μόδα στην τηλεόραση είναι να μη μιλάς στις κάμερες
Μια διαφορετική έναρξη έκανε το πρωί του Σαββάτου η Μπέττυ Μαγγίρα και η εκπομπή του ΑΝΤ1, «I Love Σου Κου».

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή ότι τις προηγούμενες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να μιλήσει στη «Super Κατερίνα» και η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα του ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια έκανε το δικό της σχόλιο με ένα σατυρικό σκετς.

Αρχικά, στην είσοδο του πλατό την περίμεναν… δημοσιογράφοι, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να τους ρωτά: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Κατ’ αρχάς, πόσο χρονών είσαι; Άσε, μη μου πεις καλύτερα. Είσαι πάρα πολύ μικρή και πάρα πολύ όμορφη και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα σου μιλήσω. Εσύ από ποιο κανάλι είσαι; Ααα στον ΑΝΤ1 μιλάω. Από ποια εκπομπή; Ααα στο I Love ΣουΚου δεν μιλάω».

Κατόπιν, η εκπομπή ξεκίνησε, με τον Δημήτρη Μακαλιά να ρωτά τη Μπέττυ Μαγγίρα: «Γιατί το έκανες τώρα αυτό;».

Η παρουσιάστρια με τη σειρά της απάντησε: «Δεν το ξέρεις; Είναι η νέα μόδα. Δεν μιλάμε στις κάμερες. Πάρα πολύ μου αρέσει! Εξαρτάται αν γουστάρεις το κανάλι, αν γουστάρεις την παρουσιάστρια, αν έχεις κάποιο θέμα με κάποιον απ’ το πάνελ… βέβαια! Είναι η νέα μόδα αυτής της showbiz. Μετά τις κόντρες και την ανθρωποφαγία μεταξύ μας, τώρα δεν μιλάμε».

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως ένα θεμα στα πεσίματα και στις γρήγορες συνεντεύξεις την έχει και η δική σας εκπομπή... Να τα λέμε κι αυτά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ταυτή ήταν Εθνική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ταυτή ήταν Εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ