2013-01-10 11:55:04
Φωτογραφία για Αρχίζει τις συναντήσεις του στο Λίβανο ο πρόεδρος Χριστόφιας
Θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου θα ανασκοπηθούν, μεταξύ άλλων, κατά τις συνομιλίες που θα ...έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισιέλ Σλεϊμάν.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, οποίος έφθασε χθες βράδυ στη Βηρυτό για επίσημη επίσκεψη, θα παρακαθίσει σήμερα το πρωί σε συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Λιβάνου και στη συνέχεια θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έχει επίσης χωριστές επαφές με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, ενώ το απόγευμα θα χαιρετίσει το Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Λιβάνου, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.

Κατά την άφιξη του χθες βράδυ στο Λίβανο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδεύεται από την Υπουργό Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλή Συλικιώτη, τον Υπουργό Αμυνας Δημήτρη Ηλιάδη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστο Χριστοφίδη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Βηρυτού ο Υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Αντνάν Μανσούρ και ο Υπουργός Βιομηχανίας της χώρας Βρεζ Σαπουντιάν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ