2013-01-10 12:29:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Γνωστοί Πατρινοί «εθισμένοι» στο πληρωμένο σεξ!
«Επώνυμοι» Πατρινοί εθισμένοι στο πορνό και τον «αγοραίο έρωτα»! Φαίνεται πως το πάθος τους για την αναζήτηση ερωτικών συντρόφων έχει οδηγήσει αρκετούς παντρεμένους, ανεξάρτητα με το αν η κοινωνική τους θέση μπορεί να τους εξασφαλίσει ερωτικούς συντρόφους, να προτιμούν την εύκολη λύση!

Κάποιοι είναι συχνοί πελάτες οίκων ανοχής, άλλοι πάλι δίνουν πολλά χρήματα για «ροζ συναντήσεις» με αλλοδαπές ή «ντόπιες» που ασχολούνται με την κατ' οίκον ή ... την «ξενοδοχειακή» ικανοποίηση των ανδρών. Και υπάρχουν και κάποιοι που αναζητούν το πορνό στο διαδίκτυο ή άλλοι που επισκέπτονται συχνά πυκνά μπαράκια με γυναίκες προσπαθώντας να ικανοποιήσουν γρήγορα και με ασφάλεια, τις ορέξεις τους...!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει ο «Κόσμος»:

* Γνωστός δικηγόρος (άνω των 60) συνηθίζει και επισκέπτεται «μπαράκια», με στόχο να βρει σεξουαλική «θαλπωρή» στις αγκαλιές νεαρών αλλοδαπών που είτε εργάζονται ως χορεύτριες, είτε ως «κουνελάκια»!

* Αρτοποιός, είναι μόνιμος επισκέπτης σε οίκο ανοχής της Πάτρας και μάλιστα γνωρίζει τα πάντα για κάθε μία από τις κυρίες που εργάζονται εκεί (ακόμη και συγκλονιστικές λεπτομέρειες).

* Επιχειρηματίας του λιμανιού, πληρώνει όσο κι όσο, αρκεί η παρτενέρ του να έχει τα ανάλογα προσόντα και να είναι κάπως «διάσημη» στο χώρο (μέχρι και τραγουδίστριες οι οποίες κάνουν «διπλή ζωή» βρίσκονται στο στόχαστρό του).

* Έμπορος αυτοκινήτων έχει πάθος με τις 25άρες ξανθιές και πληρώνει αδρά για να τις αποκτήσει έστω και για μία νύχτα! Μάλιστα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί (σε κυκλώματα της νύχτας) ρωτά αν έχουν αφιχθεί... καινούργια φρούτα!

* Άλλος δικηγόρος, γύρω στα 50, διαδίδει στο Δικαστικό Μέγαρο πως από τότε που ασχολείται με το διαδίκτυο έχει ανακαλύψει τον όμορφο ροζ κόσμο των βίντεο. Μάλιστα δήλωσε σε συνάδελφό του, πως του αρέσουν οι Ασιάτισσες επειδή... φωνάζουν πολύ!

* Δικηγόρος, μικρότερος από τα 50, που συνήθως δεν κυκλοφορεί με αυτοκίνητο, έχει τέτοιο πάθος με τις γυναίκες που έχουν μεγάλα στήθη που πληρώνει... όσο κι όσο για να τις κατακτήσει!

* Γιατρός έχει μόνιμη επικοινωνία με γραφείο ευρέσεως συνοδών στην Αθήνα και κάθε φορά που είναι καλεσμένος σε συνέδριο στο εξωτερικό... έχει μαζί του καλλίγραμμες κυρίες (με ανάλογη σοβαρή ενδυμασία και ύφος) Άγνωστο πόσο τις πληρώνει, καθώς τις κρατά για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

* Άλλος επιχειρηματίας από το χώρο του λιμανιού, δυσκολεύεται όπως λένε οι κακές γλώσσες να βρει γυναίκα, όμως πληρώνει... και βρίσκει!

Τα παραπάνω δεν αποτελούν παρά ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν τις νύχτες στην Πάτρα. Ο αγοραίος έρωτας βρίσκεται στα πάνω του έστω και αν διανύουμε περίοδο κρίσης. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως δεκάδες είναι οι «επώνυμοι» με εμμονές στο σεξ και αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται στις παρέες τους, πως... μέχρι και με τηλεφωνικό σεξ εξακολουθούν και την «βρίσκουν»! Άλλοι πάλι έχουν «προχωρήσει» ακόμη περισσότερο, επιλέγοντας «ζωντανή» διαδικτυακή εικόνα!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ