2013-01-10 12:22:02
Φωτογραφία για Χρυσά Βατόμουρα - Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ημέρα πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Όσκαρ, τα "Χρυσά Βατόμουρα" δίνουν στη δημοσιότητα τις δικές τους ψήφους για ό,τι χειρότερο είδαμε τη χρονιά που πέρασε στο σινεμά.

"Πρωταθλητής" σε υποψηφιότητες για βατόμουρο αναδείχθηκε η ταινία για "The Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2" με έντεκα, ενώ η κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) "That's My Boy" συγκέντρωσε οκτώ υποψηφιότητες.

Πολλές υποψηφιότητες συγκέντρωσε και ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος Τάιλερ Πέρι (Tyler Perry), μεταξύ των οποίων και για τον χειρότερο ηθοποιό στην ταινία "Madea's Witness Protection".

Δύο υποψηφιότητες για βραβείο χειρότερου ηθοποιού για τις ταινίες ..."Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance" και "Seeking Justice" συγκέντρωσε ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), μία ο Έντι Μέρφι (Eddie" Murphy) για το "A Thousand Words", ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) για τον ρόλο του βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν στο "Twilight" όπως και οι Σάντλερ και Πέρι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) κέρδισε μία υποψηφιότητα για χειρότερη ηθοποιός στην κωμωδία "Guilt Trip", ενώ στην ίδια κατηγορία προτάθηκε για βραβείο η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) για το "Λυκόφως" και το "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", η Κάθριν Χέιγκλ (Katherine Heigl) για το "One for the Money" και η Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) για το "Resident Evil: Retribution".
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εθνική Ομάδα Χόκεϋ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εθνική Ομάδα Χόκεϋ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ