2013-01-10 12:30:07
Φωτογραφία για «Επιπέδου Β΄ Εθνικής το ρόστερ της ΑΕΚ»
Ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ένας εκ των βασικών χορηγών της ΑΕΚ, δήλωσε ότι το ρόστερ της «Ένωσης» είναι επιπέδου Β΄ Εθνικής και άφησε αιχμές για τους Αδαμίδη, Δημητρέλο και Βιντιάδη.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της International Service Oil τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεκινήσει την από το μηδέν, να «καθαρίσει» προκειμένου να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Αναλυτικά όσα είπε στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει ήδη πέσει κατηγορία. Θα την παρομοίαζα με έναν ασθενή που πάσχει από καρκίνο και μάλιστα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Με πονάει που το λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το σωστό γι’ αυτούς που αγαπάνε την ΑΕΚ είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα και να σταματήσει ο διασυρμός της. Πρέπει να ξεκινήσει η ΑΕΚ από το μηδέν. Μόνο έτσι θα σταθεί και πάλι στα πόδια της. Να καθαρίσει και να κάνει νέα αρχή. Το Πρωτοδικείο δεν μπορεί να δώσει λύση. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Ή θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρελός και να βάλει τα χρήματά του σε μια χρεωμένη εταιρεία ή Δ’ Εθνική και ξεκινάμε από την αρχή. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές».


Για το ρόστερ της ομάδας: «Η ομάδα δεν μπορεί να ανακάμψει. Τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ, πώς να το κάνουμε; Δεν φταίνε οι ίδιοι γι’ αυτό, αλλά έτσι είναι. Έχουν φιλότιμο και πάθος, αλλά η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος και δεν αρκούν αυτά. Το ρόστερ είναι επιπέδου Β’ Εθνικής. Δεν φταίνε τα παιδιά και ούτε πρέπει ο κόσμος να τους κατηγορεί και να τους επιτίθεται. Την ευθύνη έχουν όσοι οδήγησαν εδώ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ