2013-01-10 13:18:06
Φωτογραφία για ΜΕΣΑ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ... ΕΞΩ Ο ΚΑΡΟΛ!
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό πλησιάζει στο τέλος της.

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν όλο το «βάρος» σήμερα στην τακτική. Αμέσως μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που έκαναν στο γήπεδο, έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Οι ομάδες άλλαξαν κατά τη διάρκεια αυτού, ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες για τον τρόπο παιχνιδιού, το πρεσάρισμα, την ανάπτυξη και τις τελικές προσπάθειες.

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στις στημένες φάσεις, στη μία εστία και με τους τερματοφύλακες να εναλλάσσονται. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε οδηγίες για την αμυντική, αλλά και επιθετική λειτουργία σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.


Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα (έκανε και θεραπεία), Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Δημήτρης Σιόβας, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Ανδρέας Τάτος και ο Ραφίκ Τζιμπούρ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν δίχως προβλήματα. Με ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντρίσα Ντιακιτέ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ρόι Κάρολ εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και του χορηγήθηκε θεραπεία.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν το πρωί, στις 10:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ