2013-01-10 13:39:12
Φωτογραφία για Τα τάγματα εφόδου των βορείων προαστίων και το περιθωριακό ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν 20 χρόνια κάποιοι άεργοι μπήκαν με την βία και κατέλαβαν μερικά δημόσια κτήρια.

1.- Η μή δίωξή τους τόσα χρόνια ΔΕΝ σημαίνει νομιμοποίηση αλλά ανικανότητα των διωκτικών αρχών (αρχηγός ΕΚΑΜ, αρχηγός ΓΑΔΑ, εισαγγελείς), δεν έκαναν την δουλειά τους και έπρεπε να είχαν διωχθεί.

2.- Οι νέοι τότε πως ζούσαν τόσα χρόνια και με τι ασχολούνται τώρα;

3.- Γιατί δεν δημοσιεύονται τα ονόματα των παραβατών του νόμου που τρομοκρατούν τις τοπικές κοινωνίες;

4.- Αληθεύει ότι στις καταλήψεις εκτός από όπλα (μολότωφ, ρόπαλα, πολεμικές αντιασφυξιογόνες μάσκες συμμετείχαν και κατάδικοι του κοινού ποινικού δικαίου όπως ληστές τραπεζών;

5.- Ο συντονισμός, η συντήρησή τους, η εκπαίδευσή τους παραπέμπει σε παρακρατικά τάγματα εφόδου (δεν διαφέρουν απο τα SS του εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ Χίτλερ), τα οποία τρομοκρατούν τους Αθηναίους πολίτες.

6.- Η πολιτική κάλυψη που τους δίνει συγκεκριμένο κόμμα της αντιπολίτευσης ΔΕΝ νομιμοποιεί τις παράνομες φασιστικές τους πράξεις αλλά οδηγεί στο περιθώριο και το συγκεκριμένο κόμμα.


7.- Εδώ ο λαός πτωχαίνει και αντί να συσπειρωθούμε όλοι να βοηθήσουμε να βγούμε απο την κρίση ενωμένοι, έχουμε διχαστικά κηρύγματα κάποιων πλουσιόπαιδων που κάνουν απο ανία ψευτοεπανάσταση (έχοντας σίγουρα τα λεφτά των γονιών τους στην Ελβετία και αλλού)

8.- Η έξοδος απο την κρίση ΔΕΝ γίνεται με καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και δρόμων, που έχουν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νέους ανέργους, αλλά με σκληρή δουλειά, με νέες επιχειρήσεις και με εθνική αλληλεγγύη.

9.- Είναι ψεύδος ότι οι χώροι αυτοί αποτελούν φωλιές παρακρατικών συνδεδεμένων με το κοινό έγκλημα και την προστασία κάθε είδους παρανομίας (όπως η πλαστογράφηση χαρτιών νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών εποίκων;)

Από σχόλιο του taxalia στο Facebook
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ