2013-01-10 13:31:04
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ : ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Κούλη Δουρέκα και τον Κώστα Βερνίκο είχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι δύο άνδρες των ερυθρόλευκων βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια, προκειμένου να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες για την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου για την πρώτη αναμέτρηση των «32» του Europa League με τη Λεβάντε.

Με αφορμή την παρουσία των Κούλη Δουρέκα και Κώστα Βερνίκο στην πόλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει αναλάβει την Βαλένθια, συναντήθηκε μαζί τους και συζήτησε για πολύ ώρα για όλα τα θέματα που αφορούν τους ερυθρόλευκους.

Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε ενημερωμένος για όλα τα τεκταινόμενα στην πρώην ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός», ενώ ρωτούσε και για την πορεία του τραυματισμού του Νταβίντ Φουστέρ.

Άλλωστε, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπιασε… Λιμάνι κατά την πρώτη θητεία του «τσινγκούρι» στον πάγκο του Θρύλου, έπειτα από δική του εισήγηση. Παράλληλα, οι τρεις άνδρες μίλησαν και για τις αναμετρήσεις με τη Λεβάντε, χωρίς ωστόσο να μπαίνουν σε πολλές λεπτομέρειες, καθώς άπαντες γνωρίζουν τις απαραίτητες πληροφορίες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ