2013-01-10 13:47:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης αμφισβητεί το έργο του κου Διώτη
Προs τεωs αξιοτιμο ειδικο γραμματεα του σδοε κ Διωτη. Αξιοτιμε κ Διωτη στιs 31-12-2012 αναρτηθηκε στο σαιτ του τρομακτικου και ωρα 6 00 μμ δηλωση σαs που αναφερατε τα εξήs.

Προκαλω οποιον απο εκεινουs που προσπαθουν να σπιλώσουν το εργο μου να αποδειξουν οτι κατα την θητεια μου στο Σδοε ημουν εγω εκεινοs που παρελειψε να συμβάλλει με καθε τροπο στην παταξη τηs φοροδιαφυγηs.

Αξιοτιμε κε Διωτη δεν ειμαι εναs απο αυτουs που προσπαθει να σπιλωσει το εργο σαs στην θητεια σαs στο Σδοε, αλλα εαν εχετε την καλοσυνη παρακαλω οπωs μου απαντησετε στο εξήs, αφου εσειs o ιδιοs προκαλειτε για το εαν πραξατε τα νομιμα κατα την θητεια σαs και δεν συγκαλύψατε την φοροδιαφυγη. Σαs θυμιζω αξιοτιμε κΔιωτη οτι στιs 1-8-2012 με αριθμ πρωτ 661-1-8-2012 καταθεσα επιστολη στο γραφειο σαs στο Σδοε υπο οψιν σαs, και αφου σαs εκανα γνωστο για την επωνυμη μου καταγγελία την οποια ειχα καταθεσει στον αξιοτιμο κ Πεπονη στο Σδοε με αριθμ πρωτ 2071κ3122 13-2-2012 καθωs και μηνύσει απο τιs 6-6-2012 προs την πολιτικη ηγεσια τηs χωραs και αφορα τεραστια φοροδιαφυγη κατα του ελληνικου δημοσιου, που περα ολων των αλλων εμπλεκομενων, συμμετοχη φερουν και ολα τα πιστωτικα ιδρυματα, οπωs φυσικα θα ειχατε ενημερωθει απο τουs αρμοδιουs διευθυντεs τηs υπηρεσιαs σαs προ μηνων, οπωs όφειλαν να εχουν πραξει εφοσον ολοι γνωριζετε οτι τα εσοδα για το ελληνικο δημοσιο ειναι ανυπολογιστα
. Φυσικα αξιοτιμε κ Διωτη και ενω σαs σαs ζητουσα εντοs τριων ημερων να μου απαντησετε γραπτωs τουs λογουs για τουs οποίους  και παρα τιs συνεχειs εκκλησειs προs τουs αρμοδιουs διευθυντεs τηs υπηρεσιαs σαs και παροτι ο αξιοτιμοs κ Πεπονη ειχε διαταξει κατεπειγουσα ερευνα δεν ειχε ξεκινησει ακομα οπωs ωφειλε προ μηνων.

Τελοs αξιοτιμε κ Διωτη σαs αναφερα οτι οι ευθυνεs που φερετε κατα του ελληνικου δημοσιου ειναι τεραστιεs, παρ ολα αυτα δεν ελαβα απαντηση απο εσαs προσωπικά για τιs ενεργειες σαs οπωs ωφειλατε να πραξετε. Το οτι αξιοτιμε κ Διωτη επικαλειστε τωρα οτι στιs 10-8-2012 δεν ασκουσατε τα καθηκοντα σαs νομιζω οτι μειωνει ολο το εργο που προσφερατε ολα αυτα τα χρονια. Γνωριζατε πολυ καλα αξιοτιμε κ Διωτη το μεγεθοs τηs καταγγελίας  μου προ μηνων, το οτι δεν πραξατε τα νομιμα η δεν σαs επετρεψαν να τα πραξετε, αυτο θα το αναφαρετε οταν καλεστειτε να λογοδοτησετε οπωs θα καλεστουν και πολλοι αλλοι. Η λιστα ειναι μεγαλη και δεν εχει να κανει με την καραμελα που εχουν δωσει στον ελληνικο λαο για την περιβόητη λιστα Λαγκαρντ. Οι ευθυνεs που φερουν ολοι ειναι τεραστιεs και συμμετοχη εχουν ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι των κομματων και οχι μονο που διωκονται για παραβαση καθηκοντοs και τεραστια συγκάλυψη. Αξιοτιμε κ Διωτη αναλαμβανω την ευθυνη των γραφομενων μου που φυσικα και μπορω να αποδειξω. Συγχωρεστε με που οι πραξειs δηλωνουν για τα προαναφερομενα οτι δεν πραξατε τα νομιμα οπωs ωφειλατε.

Ν.Τ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ