2013-01-10 13:54:18
Φωτογραφία για Ισάξιος του Κοντρέρας...
Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε στο αθλητικό Metropolis για τον Σίλντεφελντ χαρακτηρίζοντας τον ισάξιο με τον Κοντρέρας. «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Κοντρέρας ήταν πράγματι πολύ καλός και για να καλύψει το κενό του, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν ισάξιο και νομίζω ο Σίλντενφελντ είναι η καλύτερη λύση».

Για τον Σίλντενφελντ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για τον ΠΑΟΚ γιατί ο Σίλντενφελντ είναι ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας και αξίας. Είχε προβλήματα στη Ντιναμό για αυτό δεν κατάφερε να παίξει εκεί αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχει παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και θα φανεί αυτό στα παιχνίδια στην Ευρώπη».

 Για τα στοιχεία που έχει ο Σίλντενφελντ: «Είναι πολύ καλός και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Παρά το ύψος του έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ο ΠΑΟΚ κερδίζει στην περιοχή με την απόκτησή του».

Αν του τηλεφώνησε ο Σίλντενφελντ: «Ναι μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε τι γνώμη μου. Του είπα πως δεν υπάρχουν πλέον τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν, μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, την Τούμπα και του είπα να έρθει σίγουρα στον ΠΑΟΚ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Όταν ήμουν εγώ κερδίζαμε με 1-0, 2-1 αλλά τώρα βλέπω πως κερδίζουμε με 1-4, 3-0 και χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ παει καλά».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ