2013-01-10 15:22:52
Φωτογραφία για Έδειξε ρόμβο ο Λίνεν
Σε σχήμα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο καταλήγει ο Έβαλντ Λίνεν για την ΑΕΚ εν όψει Skoda Ξάνθης.

Χθες υπήρχε η υποψία μήπως επρόκειτο απλώς για μία δοκιμή. Όμως φαίνεται πως ο Έβαλντ Λίνεν καταλήγει να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στη Skoda Ξάνθη το Σάββατο.

Ο Γερμανός τεχνικός συνηθίζει την προπαραμονή των αγώνων να αποκαλύπτει τα τελικά του πλάνα. Αν, λοιπόν, επαληθευτεί κάτι τέτοιο, η «Ένωση» θα παραταχθεί στον «τελικό» της 17ης αγωνιστικής με ένα ολοκαίνουριο για τα φετινά δεδομένα σχήμα.

Στη σημερινή προπόνηση έπαιξαν με τους βασικούς οι Κωνσταντόπουλος (γκολκίπερ), Βλάχος (δεξί μπακ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Μπουγαΐδης, Φέτσης (στόπερ), Μητρόπουλος («κόφτης»), Κορδέρο (δεξί χαφ), Ρίκκα (αριστερό χαφ), Γκερέιρο (επιτελικός μέσος), Φούντας και Πετρόπουλος (επιθετικό δίδυμο).

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι σαν στόπερ επιλέγονται ο μέσος Φέτσης και ο μέχρι πρότινος ξεχασμένος Μπουγαΐδης. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κουτρουμπής σήμερα προπονήθηκε μετά από απουσία λίγων ημερών λόγω τραυματισμού, ενώ από τον Γιάγκο ο Γερμανός προπονητής είχε πολλά παράπονα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάθε παιδί μου… άμυνα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάθε παιδί μου… άμυνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ