2013-01-10 15:23:23
Φωτογραφία για Μάθε παιδί μου… άμυνα!
Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς σήμερα από τον Φάμπρι, που μίλησε στους παίκτες του πριν από την προπόνηση. «Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα», είπε. Θεραπεία ο Σπυρόπουλος.

Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, είναι προπονητής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μετόπισθεν. Αυτό είναι, άλλωστε, και το στοιχείο που τον διακρίνει στη μακροχρόνια καριέρα του. Ο 57χρονος, λοιπόν, πριν από την προπόνηση συγκέντρωσε όλους τους παίκτες του και πάντα με τη… βοήθεια του πίνακα, έκανε… μαθήματα άμυνας.

«Θέλω από εσάς να τα δίνετε όλα για την άμυνα. Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα. Η αμυντική συμπεριφορά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε και μετά βάζουμε γκολ. Πρέπει, πρώτα, όμως, να μη δεχόμαστε», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού», σχεδιάζοντας, παράλληλα, τις οδηγίες του για τη συμπεριφορά στα μετόπισθεν.

«Ο καθένας θα πρέπει να έχει τον ρόλο του. Οι κεντρικοί αμυντικοί, οι πλάγιοι, αλλά και οι μέσοι. Ολοι αμύνονται. Πρωτίστως δεν πρέπει να αφήνετε χώρους στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σφικτοί. Όλα αυτά θα τα μάθουμε, πως δεν θα αφήνουμε χώρους. Είναι δουλειά όλων η άμυνα, μα ξαναλέω ότι ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο σ’ αυτήν. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».


Θεραπεία ο Σπυρόπουλος

Ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε θεραπεία σήμερα, λόγω του διαστρέμματος στον δικέφαλο που έχει υποστεί. Κατά τα λοιπά, όσοι ξεκίνησαν στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικήες και τακτικής ένας εναντίον εντός, δυο εναντίον δυο, τρεις εναντίον δυο και έξι εναντίον τεσσάρων.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έδειξε ρόμβο ο Λίνεν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έδειξε ρόμβο ο Λίνεν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ