2013-01-10 22:21:30
Φωτογραφία για ΖΑΛΜΑΣ : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Παμβοχαϊκός θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών το ερχόμενο Σάββατο.

Ο προπονητής τη ομάδας, Νίκος Ζαλμάς, τόνισε πώς η αγωνιστική απραξία από τις 22 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει σίγουρα τους παίκτες του, όμως ευελπιστεί πως θα βρουν τον ρυθμό τους στη διάρκεια του αγώνα και εκεί θα φανεί αν η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά:

«Το πρόβλημα που έχουμε είναι πως δεν παίξαμε την αγωνιστική με τον Μίλωνα και βρισκόμαστε σε μεγάλη αγωνιστική απραξία από τις 22 Δεκεμβρίου. Για εμάς, αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο, εφόσον αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό που εμείς πρέπει να επιδιώξουμε είναι να βρούμε τον ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι και βαθμιαία να βελτιωθούμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Κάθε νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι διπλή, εάν, μάλιστα, λάβουμε και υπ’ όψιν μας πως πολλοί διεκδικητές της τετράδας έχουν χάσει το συγκεκριμένο ματς στην έδρα τους. Για εμάς, το ματς αυτό αποτελεί ένα αγωνιστικό στοίχημα για το τι μπορούμε να κάνουμε σε αγωνιστικό επίπεδο εάν θέτουμε σαν στόχο την τετράδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ