2013-01-11 07:20:06
Φωτογραφία για Ο Joachim Koschnicke Νέος Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων
Ο Joachim Koschnicke (40) έγινε Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκών Κυβερνητικών Σχέσεων, με ισχύ από 1ης Ιανουαρίου, 2013. Από τη νέα θέση του, θα είναι υπεύθυνος για το χτίσιμο και την διεύρυνση των πανευρωπαϊκών σχέσεων σε πολιτικά ιδρύματα και οργανισμούς καθώς και σε κυβερνήσεις, συνδέσμους και επιχειρήσεις.

Ο Koschnickehas κατείχε διοικητικές θέσεις επί πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία στην αρένα της πολιτικής στρατηγικής και των επικοινωνιών. Σπούδασε νομική και διοίκηση επιχειρήσεων στη Βόννη και το Χάιντενχαϊμ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν εσωτερικός σύμβουλος σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού της BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH. Το 1999 προσχώρησε στην πολιτική και έγινε σύμβουλος και μέλος του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού του Γερμανικού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU). Από το Δεκέμβριο του 2000 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 διετέλεσε Επιτελάρχης Γενικής Γραμματείας του CDU. Τον Ιανουάριο του 2005 έγινε Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Στρατηγικής Επικοινωνίας της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στη Γερμανία. Στη θέση αυτή, ο Joachim Koschnicke ήταν Διευθύνων Εταίρος της Forsa Gesellschaft für Sozialforschung und statistische Analyse mbH.


«Ενισχύουμε περαιτέρω τη διοικητική ομάδα μας με τον Joachim Koschnicke. Με τα προσόντα και την πλούσια εμπειρία του διαθέτει, είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει σημαντικά στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της Opel/Vauxhall» δήλωσε ο Steve Girsky, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Opel και Αντιπρόεδρος της GM.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ