2013-01-11 07:49:06
Φωτογραφία για Καυτό δεκαπενθήμερο για τον ΠΑΟΚ
Σκυμμένα κεφάλια, κλειστά στόματα και περισυλλογή μέσα στα αποδυτήρια για μία ήττα που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ήρθε. Αυτή ήταν η εικόνα που επικράτησε στην ομάδα του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου στο "Ελ Πάσο".

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Δώνης δεν μπορούσαν να "χωνέψουν" πώς έχασαν ένα παιχνίδια στο οποίο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια και μέχρι τη φάση του πέναλτι που έκανε ο Βιβιάν στον Μαρουκάκη δεν είχαν απειληθεί καθόλου.

Όλοι τους έδειχναν πίστη ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας, όμως το "καθαρό" 2-0 τους ανάγκαζε να προσθέτουν ότι το ματς της 24ης Γενάρη δεν χωρά ούτε μισό λάθος. Από σήμερα αρχίζει ένα δεκαπενθήμερο κρίσιμο στο οποίο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τους δύο διώκτες του για τη δεύτερη θέση Ατρόμητο (εντός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ενώ αμέσως μετά θα δώσει και την ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Το πρόγραμμα του Δώνη θα διαμορφωθεί ανάλογα και, όπως και να το δει κανείς, η τριάδα αγώνων που ακολουθεί είναι στοίχημα και προσωπικά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και για την ομάδα συνολικά. 
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ