2013-01-11 11:14:02
Φωτογραφία για Εδώ καράβια χάνονται...«παλιόβαρκες» που πάτε;
Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Άλλη μια μέρα στη χώρα που ο λαός της βογκά, άλλη μια μέρα στη χώρα που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία «παράγει» ...(να και κάτι που παράγουμε ασταμάτητα) 1000 και πλέον ΑΝΕΡΓΟΥΣ την ημέρα, άλλη μια μέρα στη χώρα της ανύπαρκτης υγείας, της αφαίμαξης του λαού της, άλλη μια μέρα στη χώρα της πολιτικής αναισθησίας ψευτιάς και κοροϊδίας.

Ο κόσμος με την πλάτη στον τοίχο, και τα κόμματα αλλά και τα «παιδιά» τους με ποιο σοβαρό πρόβλημα ασχολούνται;

Με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων.

ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο ζόρι της Ελλάδας, αυτό είναι η λύση στα προβλήματα μας.

Τι ποσοστό θα πάρουν Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε, και ΟΛΟΙ εκείνοι όντος και εκτός κοινοβουλίου.

Αφού ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά πολιτικοί ΜΜΕ, κλπ και ελυσαν όλα μας τα προβλήματα, είπαν να ρίξουν και μια δημοσκόπηση να δουν σε τι ποσοστό θα τους ανταμείψουμε για τα «καλά» που μας έφεραν.


Γιατί, είναι πολύ πιο σοβαρό το να είναι μπρος η πίσω μισή, μια, τρεις, ένα φάσκελο (εν πάση περιπτώσει) μονάδες ένα κόμμα από το άλλο, από τον παππού που παίρνει 200 ευρώ σύνταξη και δεν έχει να φάει, από τον μακροχρόνια η μη, άνεργο, από τον άρρωστο που δεν έχει φάρμακα, από τις εκατοντάδες οικογένειες που ζουν χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς θέρμανση, από τους μαθητές που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα.

Είναι δυνατόν να ασχοληθούν με όλα αυτά;

ΠΟΤΕ άλλωστε ασχολήθηκαν;

Είναι δυνατόν μπροστά στο σοβαρότατο θέμα της επανεκλογής, της καρέκλας ντε και των πολλών χιλιάρικων το μήνα, να ασχοληθούν με το κλάμα του κοσμάκη, με τον κοσμάκη;

Ασχολούνται μόνο όταν πρόκειται να ζητήσουν κι άλλα λεφτά, και αν δεν υπάρχουν λεφτά, να του πάρουν ότι έχει και δεν έχει.

Να πάρουν ακόμα και τον ίδιο, να τον στείλουν στη φυλακή, η όπου αλλού και με όποιον τρόπο εμπνευστούν.

Ασχολούνται με τις κοκορομαχίες τους, με το πώς θα καλύψουν – εξαφανίσουν ότι τους ενοχοποιεί, και ρίχνουν και μια δημοσκόπηση να δουν τι γίνεται.

Στην Ελλάδα, οι αριθμοί ευημερούν (δεν θυμάμαι ποιος το είπε αυτό).

Ο κάθε έλληνας, αντιστοιχεί σε ένα «νούμερο» που του κολλούν οι πολιτικοί του για να … ξέρουν.

Και όπως είναι φυσικό, για να «ευημερήσουν» οι αριθμοί, πρέπει οι άνθρωποι να πεινάσουν, πρέπει ακόμα και να…. εξοντωθούν.

Προκειμένου τα «νούμερα» να κάνουν νούμερα, εξοντώνουν με κάθε τρόπο έναν λαό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ