2013-01-11 11:42:58
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ - ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στην Ισπανία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπου το βράδυ (21:45, ΕΤ1) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρωπης θα βρουν για πρώτη φορά τους «μπλαουγκράνα» απέναντί τους, μετά τον ημιτελικό της Euroleague, όπου και επικράτησαν με 68-64 και στη συνέχεια κατέκτησαν και το τρόπαιο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να κάνουν μία ανάλογη εμφάνιση και φυσικά νίκη κόντρα στους Καταλανούς, καθώς μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Κάχα Λαμποράλ έχουν ανάγκη από ένα καλό… διπλό, τόσο για ψυχολογικούς όσο και βαθμολογικούς λόγους!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει πήρε μαζί του 13 παίκτες, με έναν εκ των Μαυροειδή, Σερμαντίνι ή Γκετσεβίτσιους να «κόβεται» την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα με παίκτη του, καθώς οι Ναβάρο και Τζαβάι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν.

Οι Καταλανοί μπορεί στο πρωτάθλημα να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά και να έχουν ρεκόρ 9-7 όντας στην έβδομη θέση, αλλά στην Euroleague έχουν μόλις μία ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έδρα τους σε ένα αδιάφορο ματς, αλλά και άλλη μία την περασμένη αγωνιστική από την Χίμκι στην Ρωσία.

Οι πρωταθλητές θέλουν να... επιβάλουν το νόμο τους και να δείξουν για άλλη μια φορά γιατί βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ