2013-01-11 17:55:03
Φωτογραφία για Βραβεία Kartnews 2012 - Kartnews Awards 2012
Η ώρα της γιορτής - απονομής για την χρονιά που πέρασε και το καλωσόρισμα της καινούργιας με την κοπή της παραδοσιακής πίτας έφθασε!

Στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 6 το απόγευμα σας περιμένουμε όλους στα Βραβεία Kartnews 2012 που θα γίνουν στην... Άνω Γλυφάδα, Γεννηματά 59. Φέτος εκτός από τους πρωταγωνιστές του θεσμού των ταχύτερων οδηγών του Kartnews θα βραβευτούν και οι οδηγοί της γενικής κατάταξης οδηγών 2012.

Πιο αναλυτικά:

Για την γενική κατάταξη οδηγών θα βραβευτούν με έπαινο οι 30 πρώτοι οδηγοί και οι 10 πρώτοι οδηγοί της κατηγορίας ΜΙΝΙ.

Στον Δημήτρη Βασιλέρη θα δωθεί τιμητική πλακέτα για την 1η θέση που κατέκτησε συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, ενώ τιμητική πλακέτα θα δωθεί και στον πρωταγωνιστή της φετινής κατηγορίας ΜΙΝΙ "Κωνσταντίνο" που κατέκτησε και την 1η θέση στην γενική κατάταξη οδηγών της κατηγορίας ΜΙΝΙ.


Τα έπαθλα που έχουν δοθεί από την SpeedPark και από το KartShop.gr θα κληρωθούν στους οδηγούς που κατετάγησαν στην γενική καταταξη οδηγών και θα παραστούν στα Kartnews Awards 2012.

Για τον θεσμό των Kartnews Time Attack 2012 θα βραβευτούν με κύπελα οι πέντε πρώτοι της γενικής κατάταξης, οι 5 πρώτοι από όλες τις κατηγορίες του θεσμού (Master - Pro - Expert - Hobbie - Mini), ο οδηγός που έκανε τον ταχύτερο γύρο της χρονιάς που πέρασε, ενώ θα δοθούν έπαινοι στους μηχανικούς των αγωνιστικών ομάδων που στήριξαν με την παρουσία τους τον φετινό θεσμό.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλα τα ονόματα των οδηγών που θα βραβευτούν τόσο για το Driver Ranking 2012 - Γενική κατάταξη οδηγών όσο και για τα Kartnews Time Attack 2012.

Την ημέρα της απονομής θα δημιουργηθεί και μια μικρή έκθεση αγωνιστικών καρτ στον περιβάλλοντα χώρο της εκδήλωσης ενώ θα προβάλλονται βίντεο από όλες τις φετινές αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Τα Kartnews Awards 2012 θα καλυφθούν δημοσιογραφικά φέτος από διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
kartnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ