2013-01-11 18:21:01
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί στυγεροί δολοφόνοι που σκότωσαν τις δύο ηλικιωμένες στην Ξάνθη..Φώτο
Αυτοί είναι οι τρεις Γεωργιανοί δράστες της στυγερής δολοφονίας δύο ηλικιωμένων αδελφών στον ορεινό οικισμό των Κομνηνών στην Ξάνθη. 

 

Τι αναφέρει η Αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωσή της:

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η ανθρωποκτονία των δύο ηλικιωμένων ημεδαπών γυναικών, η οποία διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες χθες (9/10.01.2013), σε χωριό της Ξάνθης (σχετικό το από 10.01.2013 Δελτίο τύπου μας).

 

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 24, 27 και 38 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν την Πέμπτη  (10.01.2013) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν. Επιπλέον, εξεταζόμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.

 

Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένης έρευνας στο χώρο και στην ευρύτερη περιοχή διάπραξης του εγκλήματος, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού και αστυνομικού σκύλου.


 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στην οικία των ηλικιωμένων γυναικών, όπου οι δύο εξ αυτών εισήλθαν στο εσωτερικό της, ενώ ο τρίτος παρέμεινε για να επιτηρεί το χώρο εξωτερικά.

 

Οι δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ περίπου, τράπηκαν σε φυγή.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

thrakitoday.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ