2013-01-11 19:08:37
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Φέρνει ομογενή από τη Σουηδία
Στην ομογένεια της Σουηδίας βρήκε στόπερ η ΑΕΚ, η οποία συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ελληνικής καταγωγής αμυντικό της Ασιρίσκα, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο που θα έρθει στην Αθήνα για δοκιμή και εφόσον οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, επιβεβαιωθούν, θα αποκτηθεί.

Πολύ κοντά, λοιπόν, στην απόκτησή του 22χρονου αμυντικού, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου βρίσκεται η ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αλλά στη Σουηδία θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Ο Παπαγιαννόπουλος είναι διεθνής με τη Νέων της Σουηδίας και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΑΪΚ έχοντας δουλέψει, μάλιστα, πολύ με τον άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε με τον οποίο το 2004 κατέκτησε το πρωτάθλημα τζούνιορ με τη φανέλα της ομάδας της Στοκχόλμης.

Ο Παπαγιαννόπουλος εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στην ΑΪΚ, αλλά στα 18 του παραχωρήθηκε δανεικός στην Βάσμπι Γιουνάιτεντ, στην οποία έμεινε τρεις σεζόν και είχε 28 συμμετοχές. Εν συνεχεία παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός και δη στην ομογενειακή ομάδα, Ακρόπολη έχοντας 24 ματς με πέντε γκολ και την περασμένη άνοιξη μετακόμισε στην Ασιρίσκα, που παίζει στη 2η κατηγορία με την οποία έχει 26 ματς και τρία γκολ.


Ο Παπαγιαννόπουλος βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ εδώ και καιρό από εποχής Γκρέταρσον, Σαβέβσκι, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος. Επί της ουσίας ο Παπαγιαννόπουλος θα έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και αν αρέσει στον Λίνεν θα αποκτηθεί.
πηγη
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ