2013-01-11 21:49:11
Φωτογραφία για Πάτρα-Τώρα: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης – Στα χέρια οδηγός με περιοίκους για ένα τροχαίο – Συνελήφθη ο ένας
φωτό από το σημείο της σύγκρουσης

Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 20.55 στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, έγινε η αφορμή άγριας συμπλοκής μεταξύ ενός εκ των οδηγών, τόσο με τον έτερο οδηγό, όσο και με περιοίκους.

Πάνω από 100 άτομα, δυο περιπολικά της Αστυνομίας και τρεις δικυκλιστές, βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο, όπου νωρίτερα ένα τροχαίο ατύχημα, στάθηκε αφορμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο. Ο οδηγός ενός από τα οχήματα άρχισε να βρίζει τον έτερο οδηγό. Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος γύρω στα 80 άτομα, κάποιοι μάλιστα φίλοι και γνωστοί των οδηγών και γρήγορα η ένταση επεκτάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, αμέσως μετά τη σύγκρουση, επιτέθηκε στον άλλο οδηγό και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, επί ώρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήταν τόσο μεγάλο το μένος του οδηγού, ώστε βιαιοπράγησε και κατά όσων περαστικών, περιοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, επιχείρησαν να τους χωρίσουν!


Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, βρίσκονται στο σημείο συγκεντρώνοντας μαρτυρίες για το συμβάν, ενώ ένα ασθενοφόρο έφτασε προ ολίγου, για να εξεταστεί ο έτερος οδηγός και να διαπιστωθεί εάν χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, o ένας από τους οδηγούς προσάγεται στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, όταν πήγαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί άρχισε να τους κλωτσάει και να τους φτύνει!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπάρχει και πιο κάτω;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπάρχει και πιο κάτω;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ