2013-01-12 09:21:04
Φωτογραφία για «ΚΟΙΤΑΕΙ»... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΓΓΛΙΑ
Στο στόχαστρο της Στόουκ φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης και αυτός δείχνει να είναι ο λόγος που δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Ολυμπιακό. Φήμες για Άρσεναλ και Αμπντούν!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αρχίζουν σιγά-σιγά να κάνουν... απόσβεση για τους παίκτες των πρωταθλητών. Ο ένας μετά τον άλλο παρουσιάζονται οι «μνηστήρες» για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και οι τελευταίοι φαίνεται πως είναι από το «Νησί».

Τη στιγμή που στην πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Τοροσίδη στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει, ο αρχηγός της ομάδας φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Στόουκ, σύμφωνα με το «Goal». Aυτός άλλωστε δείχνει να είναι και ο λόγος που ο «Τόρο» δεν έχει πει ακόμα το «ναι» στους «ερυθρόλευκους», μιας και ο διεθνής μπακ περιμένει να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας.

Την ίδια στιγμή η εξαιρετική παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν κόντρα στην Άρσεναλ και τα εγκωμιαστικά σχόλια που είχε αποσπάσει από τον Αλσατό τεχνικό, έφεραν τις τελευταίες ώρες φήμες που φέρνουν την υπόθεση ένα βήμα πιο πέρα. Συγκεκριμένα αυτές θέλουν τους Λονδρέζους να «ζαχαρώνουν» τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό και μάλιστα να σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του μέσα στον Ιανουάριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ