2013-01-12 11:58:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Δήλωνε μάνατζερ του Πασχάλη Τερζή και καταδικάστηκε σε φυλάκιση
Θύμα απάτης ενός 40χρονου έπεσε επιχειρηματίας από την Αρλα, που ήθελε να εμφανιστεί ο γνωστός καλλιτέχνης στο κατάστημά του. ο 40χρονος ήλωνε ότι είχε διασυνδέσεις και ότι μπορούσε να φέρει τον Πασχάλη Τερζή να τραγουδήσει στην Αρλα Αχαΐας. Τελικά, με παραπειστικά επιχειρήματα ο 40χρονος κατάφερε να αποσπάσει από τον επιχειρηματία το ποσό των 7.500 ευρώ για την εμφάνιση του καλλιτέχνη, που δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Πελοποννήσου, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών επέβαλε στον Νίκο Κουράκο ποινή φυλάκισης 12 μηνών για το αδίκημα της απάτης. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο. Εκεί κατέθεσε ο μηνυτής, που περιέγραψε στους δικαστές τον τρόπο εξαπάτησής του από τον κατηγορούμενο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Ο μηνυτής είχε έρθει τις προηγούμενες ημέρες σε προσωπική επαφή με τον Κουράκο, που του δήλωσε ότι είχε τη δυνατότητα μετακλήσεως του καλλιτέχνη από την Αθήνα στην Αρλα. Οι συζητήσεις είχαν ολοκληρωθεί και ο κατηγορούμενος ζήτησε από τον επιχειρηματία να τον επισκεφθεί στην Αθήνα για να υπογράψουν και σχετική συμφωνία.

Ο επιχειρηματίας πήγε με τον γιο του στην Αθήνα και στο ραντεβού τους εκτός από τον κατηγορούμενο ήταν και δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μια τους συστήθηκε ως η αδερφή του Πασχάλη Τερζή και η δεύτερη ως κόρη της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ