2013-01-12 14:17:11
Φωτογραφία για Οπαδός μήνυσε τον Μουρίνιο!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσέθεσε νέους μπελάδες στο κεφάλι του καθώς οπαδός κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατηγορώντας τον πως τον... κλώτσησε μέσα σε εμπορικό κέντρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν φτάνει στον Ζοσέ Μουρίνιο η εφιαλτική διαφορά των 16 πόντων στο πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα,αλλά και η κόντρα του με τον Ίκερ Κασίγιας που δεν άρεσε καθόλου στην εξέδρα των οπαδών της Ρεάλ, τώρα έχει να ασχολείται και με... μηνύσεις εις βάρος του!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μουρίνιο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του και δύο σωματοφύλακες σε ένα εμπορικό κέντρο της Μαχαδαόντα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένας οπαδός της Ρεάλ ζητώντας του να βγουν μία φωτογραφία μαζί.

Ο "special one" αρνήθηκε να κάνει τη χάρη στον οπαδό και από εκείνο το σημείο και ύστερα ξεκινά η καταγγελία, με τον φίλο των "μερένγκες" να υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος προπονητής του έδωσε κλωτσιά στον πισινό!

Όσον αφορά στην πλευρά του Μουρίνιο, υποστηρίζεται πως ο ίδιος δεν αντέδρασε καθόλου παρά τις επανειλημμένες προσβολές προς τον ίδιο από τον οπαδό και πως ήταν ένας από τους σωματοφύλακες που απώθησε τον άνδρα, ενώ γίνεται λόγος για "στημένο" περιστατικό από πλευράς ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού.

Η συνέχεια; Ίσως και στα δικαστήρια Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ