2013-01-12 14:18:32
Φωτογραφία για Σενάρια για ''ναι'' του Σνάιντερ στην Γαλατασαράι!
Τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως ο Γουέσλι Σνάιντερ έδωσε το "ok" για την μεταγραφή του από την Ίντερ στη Γαλατάσαραϊ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Έτοιμη να υλοποιήσει μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι η Γαλατάσαραϊ.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός "NTV", ο Γουέσλι Σνάιντερ θα πρέπει να προβάρει ήδη τα κιτρινοκόκκινα της Γαλατά καθώς αποδέχτηκε την "γενναιόδωρη" προσφορά που του κατέθεσαν οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου.

Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου αναφέρει συγκεκριμένα πως ο 28άχρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με ετήσιες αποδοχές 5.300.000 ευρώ ενώ προβλέπεται και μπόνους 25.000 ευρώ για κάθε νίκη που θα κατακτάει η ομάδα.

Όσο για την άφιξή του διεθνούς Ολλανδού άσου στην Κωνσταντινούπολη, αυτή αναμένεται να γίνει 14 με 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να υπογράψει επίσημα το νέο του συμβόλαιο.

Δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία η Γαλατά

Σημειώνεται πάντως ότι η επίσημη Γαλατά διαψεύδει μέχρι στιγμής για οποιαδήποτε συμφωνία, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη αλλά και την Ίντερ είναι σε εξέλιξη "Ο Σνάιντερ δεν έχει υπογράψει. Δέχτηκε να διαπραγματευτεί μαζί μας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οπαδός μήνυσε τον Μουρίνιο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οπαδός μήνυσε τον Μουρίνιο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ