2013-01-12 21:32:52
Φωτογραφία για Μαγείρεψαν την λίστα Λαγκάρντ, Βενιζέλος-ΓΑΠ-Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 καρφώνει η Ζωή...!!!
Νεα τροπή παίρνει το θέμα της Λίστας Λαγκάρντ έπειτα από τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο του τότε Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε δημοσίευμα της συγκεκριμένης ημέρας και τόνισε ότι ο ισχυρισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι συναντήθηκε με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, μετά από την 8η Ιουλίου 2011, δεν ευσταθεί.

Δυο είναι τα θέματα, λοιπόν, γιατί ο Βενιζέλος λέει ψέματα ότι συνάντησε τον Διώτη στις αρχές Αυγούστου ενώ τον συνάντησε τη μέρα που φαίνεται να έγινε ένα αντίγραφο της λίστας; Και αν πραγματικά εκείνη την ημέρα έγινε ένα αντίγραφο παρουσία μάλιστα Παπανδρέου και Βενιζέλου.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά στο παρακάτω άρθρο του "Πρώτου Θέματος" και του "ΒΗΜΑτος", σύμφωνα με το οποίο, η συνάντηση έγινε πριν απο σύσκεψη στη Βουλή με θέμα τη φοροδιαφυγη
. «Οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συζητήθηκαν στην σύσκεψη που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό. Σημειώνεται, τέλος, ότι στην αρχή της σύσκεψης αυτής ήταν παρών, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης.» αναφέρεται στο άρθρο.

Είναι αδύνατον, λοιπόν, σε σύσκεψη για τη φοροδιαφυγη και μάλιστα παρουσία του Διώτη, να μην ήταν θέμα η λίστα Λαγκάρντ.

Iδού τα σχετικά δημοσιεύματα του BHMAτος και του ΘΕΜΑτος>

http://www.koutipandoras.gr/?p=3134

μέσω / http://kourdistoportocali.com/articles/17606.htm
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ