2013-01-13 12:52:33
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Πελοποννήσου
Σύμφωνα με την 223/2012 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως, έγινε αποδεκτή η αίτηση αναγνώρισης του μή κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία "Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου" (σε συντομία "Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛ.").

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Καταστατικού της Ένωσης καλεί τα ιδρυτικά και τα τακτικά μέλη της, να προσέλθουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και να δηλώσουν επιθυμία για υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

Συγκεκριμένα, έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, παρακαλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα για...

α. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

και 

γ. Μέλη της ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ με καθήκοντα ελέγχου και επιμέτρησης των ψηφοδελτίων καθώς και επικύρωσης των αποτελεσμάτων.

Ακολούθως, την 16 Φεβρουαρίου 2013, θα καταρτιστούν ενιαία ψηφοδέλτια και θα κληθούν να μέλη να εκλέξουν τους υποψήφιους της επιθυμίας τους. Ο χρόνος και τόπος της εκλογικής διαδικασίας θα ανακοινωθούν με την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.


Τα μέλη (ιδρυτικά και τακτικά) μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με τους κάτωθι τρόπους :

 - Με επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

 - Με γραπτή επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (124 ΠΒΕ/Αεροδρόμιο Τρίπολης, Τέρμα Αγ. Κωνσταντίνου, ΤΚ 221 00, Τρίπολη [υπόψη Εσμία (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελου Κουτρουφίνη])

 -   Τηλεφωνικά στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, απογευματινές ώρες από 18:30 έως 22:00 (πλην Τρίτης).

Υπενθυμίζουμε ότι οι λύσεις μπορούν να αναζητηθούν μέσα από την συμμετοχικότητα και την αλληλοϋποστήριξη. 

Η προφορική ενημέρωση των συναδέρφων μας που δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, είναι πράξη ενδιαφέροντος και όχι βαρετή αγγαρεία. Παρακαλούμε τους συναδέρφους που υπηρετούν σε Μονάδες, Υπηρεσίες και Στρατιωτικά Καταστήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιφερειακές ενότητες : Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Κορινθίας), να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι και ως εκλογείς. 

Για όσους δεν είναι ήδη μέλη, η αίτηση είναι στην διάθεσή σας. Εκτυπώστε την, μεταδώστε την, διαδόστε την και τελικά υποβάλετε την. Είναι απλό, είναι νόμιμο και είναι η μόνη ευκαιρία να διαμορφώσετε μια Ένωση όπως ΕΣΕΙΣ την φαντάζεστε και την θέλετε, όχι όπως άλλοι θα σας την επέβαλλαν!

Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

                    Ιωάννης Τσιώλης                     

Λγός (ΕΜ)

6932731711

Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγελος Κουτρουφίνης

Εσμίας (ΕΤΕΤΗ)

6983506837

 

http://espepel.blogspot.gr/2013/01/blog-post_13.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ