2013-01-13 12:43:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Σκουπιδότοπος το Βιοτεχνικό Πάρκο - Δείτε φωτο
Ενα εγκαταλελειμμένο δυσώδες και βρωμερό τοπίο δείχνει το ΒΙΟΠΑ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΑΤΡΑΣ. Οι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου έχουν μεταμορφωθεί σε χώροι υποδοχής ρομά που δεν διστάζουν να απλώσουν μπουγάδα στα κάγκελα των επιχειρήσεων, να μεταφέρουν έπιπλα που «στολίζουν» μετά την αναχώρηση τους το Πάρκο ή ακόμα και να ανάβουν φωτιές με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί!

Επαναλαμβανόμενες κλοπές σημειώνονται είτε σε εργοτάξια είτε σε επιχειρήσεις σε λειτουργία όπως και κλοπές φρεατίων αφήνοντας επικίνδυνες τρύπες στη μέση των δρόμων. Οι επιτήδειοι δεν διστάζουν ακόμα και να εισέρχονται σε επιχειρήσεις με σκοπό να χρησιμοποιήσουν λάστιχα με νερό για να κάνουν το μπάνιο τους. Επίσης σπάνε επανειλημμένα πυροσβεστικούς κρουνούς με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια σπατάλη νερού αφού -συνήθως- τέτοιες βλάβες αποκαθίστανται από τη ΔΕΥΑΠ μετά από και πολλούς μήνες και άπειρες κλήσεις!

Η Διοίκηση του ΒΙΟΠΑ, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αλλά και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στο πάρκο έχουν αναφέρει πολλές φορές το πρόβλημα στον αρμόδιο φορέα που πλέον είναι η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι κοινόχρηστοι χώροι συνεχίζουν να κατακλύζονται καθημερινά από απορρίμματα που δημιουργούν την εικόνα χωματερής! Αποτέλεσμα; Το ΒΙΟΠΑ μόνο ελκυστικό πλέον δεν μπορεί να είναι για ενδεχόμενες επενδύσεις!

Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ