2013-01-14 11:46:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τις εμπρηστικές επιθέσεις - Έξι προσαγωγές υπόπτων έως τώρα
Επί ποδός βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας ζημιές σε ΑΤΜ και σε προσόψεις τραπεζών και του Υποθηκοφυλακείου Πατρών.

Μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν προχωρήσει σε 6 προσαγωγές υπόπτων, δίχως ακόμα να έχει συλληφθεί κάποιος. Πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σε αριστερές οργανώσεις και αυτή την ώρα εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Εξάλλου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και των υπολοίπων υπηρεσιών, έχουν λάβει εντολή να εντείνουν τις περιπολίες και την επιτήρηση των χώρων που πιθανόν να αποτελέσουν στόχο.

Όπως εικάζουν, πάντως αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας, οι επιθέσεις αυτές στην Πάτρα, σχετίζονται με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, με τις εκκενώσεις των «Βίλα Αμαλία» και «κατάληψη Σκαραμαγκα» και φυσικά τις εμπρηστικές επιθέσεις και την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε διάφορους στόχους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε εφαρμογή το e-prescription
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε εφαρμογή το e-prescription
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ