2013-01-20 19:32:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Ο Ολυμπιακός μπορεί και χωρίς τον Ζαρντίμ να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, άλλωστε μόλις χθες αποχωρησε, αλλά έδειξε μεγαλύτερη διάθεση, έκανε πολλές ευκαιρίες και τελικά νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα και παραμένει... αχτύπητος στο πρωτάθλημα.

Με τον Τζιμπούρ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το... «δώρο» του Ταμπάση στο 45+2’και τον Αμπντούν να αξιοποιεί την ασίστ του Ιμπαγάσα στο 68’, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στον πάγκο του τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο μετά από 18 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα και ξέφυγε στο +13’ από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετώπιζαν, ήταν αξιόμαχοι, απείλησαν για την ισοφάριση με επικίνδυνες αντεπιθέσεις και αφότου δέχθηκαν και το δεύτερο τέρμα, αποδέχθηκαν τη... μοίρα τους.

Φυσικά και θα ήταν αφελές να περιμένει κάποιος τρομερή αλλαγή στην εικόνα του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο ήταν φανερή η διάθεση για περισσότερη πίεση και το παιχνίδι πιο..
. ψηλά. Στο καλό τους διάστημα οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη απείλησαν την εστία του Ταμπάση που βρέθηκε σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Στο πρώτο του σοβαρό λάθος, όταν δεν μπόρεσε να επέμβει σταθερά στο φάουλ του Γκρέκο, ο "τρομοκράτης" βρέθηκε στο σωστό σημείο κι από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έδειξαν ότι αποτελούν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο και εκμεταλλευόμενοι τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους, απείλησαν με την ισοφάριση, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Ιμπαγάσα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και με την κλάση του... τελείωσε το παιχνίδι. Ο Αργεντινός έκανε τη μισή... δουλειά με την ασίστ του στον Αμπντούν και ο Αλγερινός με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65’ Ιμπαγάσα), Μανιάτη, Μασάντο, Πίνο (72’ Μήτρογλου), Αμπντούν (76’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Πάντελιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81’ Γιάκος), Γεωργίου (72’ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Στον πάγκο: Μπακόλας, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Αυγενικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ