2013-01-20 20:50:26
Φωτογραφία για Χωρίς Σερμαντίνι με Απόλλωνα
Χωρίς τον Γκιόργκι Σερμαντίνι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (21/1) απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται τη Δευτέρα (21/1) από τον Απόλλωνα Πατρών στο ματς που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και θέλει το 13-0. Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος ταξίδεψε στη Γεωργία, ταξίδι που ήταν γνωστό από την ημέρα που αποκτήθηκε, ώστε να πάρει την αθλητική του βίζα και θα επιστρέψει στην χώρα μας την Τρίτη (22/1).Εκτός φυσικά και ο Τζος Πάουελ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του στην Πάτρα 13 παίκτες και αύριο θα αφήσει εκτός έναν εκ των Κατσίβελη, Γεωργάκη.

Ο εκ των βοηθών του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως «ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς δεν μπορούμε να μένουμε στα παιχνίδια που έχουν περάσει. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα δύσκολο τεστ στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας. Ο Απόλλωνας έχει δείξει, ειδικά στην έδρα του, πως παίζει καλά και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για 40' λεπτά, να πάμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να πιστέψουν στη νίκη».


Από τη μεριά του ο Κάιλ Χάινς υποστήριξε πως «θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι και με μια καλή εμφάνιση. Ο Απόλλωνας Πάτρας, όπως αναλύσαμε το ματς, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας για να τελειώσουμε με 13-0 τον πρώτο γύρο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ