2013-01-20 20:40:06
Φωτογραφία για Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΟΛΕΪ
Στην ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ακαδημία Βόλεϊ.

Επιτυχίες και διακρίσεις στην αθλητική τους σταδιοδρομία ευχήθηκε η Διοίκηση του Ολυμπιακού στους βολεϊμπολίστες, στις βολεϊμπολίστριες, στους προπονητές και στους εφόρους της Ακαδημίας Βόλεϊ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής.

Δεκάδες μικροί και μικρές αθλητές μας είχαν επίσης την ευκαιρία να μιλήσουν και να δουν από κοντά με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δύο εκ των οποίων μάλιστα προέρχονται από την ερυθρόλευκη Ακαδημία και συγκεκριμένα ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Γιάννης Μάρκου.

Μαζί τους και οι δύο πασαδόροι μας, Ντίμα Φιλίποφ και Θανάσης Μαρούλης. OΦιλίποφ δήλωσε στο www.olympiacos.org: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά που μαθαίνουν βόλεϊ στον Ολυμπιακό και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να περνά το κατώφλι αυτής της ιστορικής Λέσχης που όλοι γνωρίζουμε τον συμβολισμό της για τον σύλλογο αλλά και την πόλη του Πειραιά
. Θα είμαστε εδώ και τη Δευτέρα μαζί με τους συναθλητές μας και τις συναθλητριές μας από την ομάδα βόλεϊ γυναικών και τις ομάδες πόλο για την αντίστοιχη δική μας εκδήλωση. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά υγεία και μακάρι να έχουμε ακόμα περισσότερους αθλητές από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στις μεγάλες ομάδες. Παρά το γεγονός ότι με πολλά από αυτά τα παιδιά προπονούμαστε σε κοινό γήπεδο ήταν ευχάριστη έκπληξη για εμάς που συνειδητοποιήσαμε το πόσο πολλά παιδιά βρίσκονται στην Ακαδημία Βόλεϊ. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μέλλον».

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε εκ μέρους της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ., Γιάννη Δαλέζιου, του μέλους του Τ.Α.Α. και προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου και της Γενικής Διευθύντριας του Ερασιτέχνη, Χριστίνας Τσιλιγκίρη. Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε και ο teammanagerτου κολυμβητικού τμήματος, Σπύρος Μπιτσάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ