2012-03-28 04:31:02
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ληστές πυροβόλησαν 5χρονη και την άφησαν παράλυτη
Μην δείτε το βίντεο αν δεν έχετε γερό στομάχι. Είναι πολύ σοκαριστικό Το όλο περιστατικό διήρκεσε 50 δευτερόλεπτα και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού. Στο σοκαριστικό βίντεο αρχικά φαίνεται η πεντάχρονη φορώντας μια κόκκινη ζακέτα και μια ροζ φούστα, να χορεύει στους διαδρόμους του μαγαζιού.

Ξαφνικά  εισβάλλουν στο κατάστημα τρεις άνδρες με άσπρες μάσκες. Στο σημείο που βρίσκεται η Thusha κατευθύνεται μια οικογένεια, οι γονείς και ακολουθεί ένα βρέφος, όχι μεγαλύτερο από 2 ετών. Μόλις βλέπουν τους ληστές, γυρίζουν και τρέχουν να σωθούν. Η Thusha δεν πρόλαβε. Τραυματίζεται από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

 Δράστες ο 21χρονος Nathaniel Grant, ο 19χρονος Kazeem Kolawole και ο 20χρονος Anthony McCalla.

Η σφαίρα τη χτυπά στο στήθος και σωριάζεται. Ένας άνδρας τρέχει, τη σηκώνει στα χέρια και την απομακρύνει από το σημείο.

 Η σφαίρα που χτύπησε το 5χρονο κορίτσι ήταν η δεύτερη που έριξαν οι ληστές. Η πρώτη βρήκε στο πρόσωπο τον 35χρονο Roshan Selvakumar, που έμενε στο διαμέρισμα πάνω από το μαγαζί και είχε κατέβει να ψωνίσει.


Η καρδιά της Trusha σταμάτησε δυο φορές. Η σπονδυλική της στήλη καταστράφηκε, αφήνοντάς την παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

 Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail  οι τρεις δράστες  καταδικάστηκαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πολλών ετών.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη 29/3/2011, ωστόσο τα Βρετανικά Μ.Μ.Ε  ασχολούνται με την υπόθεση λόγω της  ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο.

Το σοκαριστικό βίντεο:
planet-greece
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ