2013-01-25 05:07:02
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει για όλα!
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού "ΕΓΩ! Weekly" και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τη Ναταλία Γερμανού, το ξεκίνημά της στην... τηλεόραση και την κριτική που έχει δεχτεί.

Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha τόνισε σχετικά με τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού: « Με τη Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που κουβαλάει στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας, ούτε να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του. Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με σύγκριναν και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή και κάποιες μέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες όχι
. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι "μαλλιοτραβιόμαστε" πίσω από τις κάμερες. Οι ανθρώπινες σχέσεις "χτίζονται", δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν το χρόνο τους, γι' αυτό και ήμουν πιο "παγωμένη" στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά και εκτός τηλεόρασης». Μάλιστα, η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η τηλεόραση είναι 100% αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Κανείς ποτέ δεν πήγε μπροστά μόνος του».

Σχετικά με όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά της από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Εάν είχα πληρώσει κάποιον για να τα κάνει όλα αυτά, δεν νομίζω ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχα καταφέρει τόσα πολλά και συστηματικά χτυπήματα. Δεν με ενοχλεί όλο αυτό που γίενται, άλλωστε έχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης το επιδιώκουν. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το επιδίωξα, ποτέ δεν έδωσα τροφή για σχόλια και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με ό,τι λένε ή γράφουν για μένα, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας δημοσιεύματα. Αυτή την κατάσταση τη χειρίζομαι έτσι όπως ακριβώς λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή: κάποια πράγματα τα αφήνω απλώς να περνάνε, μιας και πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει»

Η συνεργάτιδα του Μες Στην Καλή Χαρά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, γι' αυτό και τη σέβομαι, την εκτιμώ και τη θαυμάζω απεριόριστα. Δύο χρόνια, μάλιστα, είχα την τύχη και την ευκαιρία να είμαι στην εκπομπή της ως μοντέλο. Είναι άψογη επαγγελματίας και θεωρώ ότι η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι αυθεντική, δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Κάνει όνειρα, όμως, για μια δική της εκπομπή; Η ίδια τόνισε: «Θα ήταν ιεροσυλία να έλεγα κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει που έχω τα παιδιά δίπλα μου, όχι μόνο γιατί νιώθω πιο ασφαλής, αλλά κυρίως, γιατί έχω ακόμη πολλά πράγματα να μάθω. Δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση να υπερεκτεθώ. (...) Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ