2013-01-28 08:53:05
Φωτογραφία για Πύργος: Δρόμος για... κλάματα συνδέει δύο Εθνικές Οδούς
Ακόμα και βομβαρδισμένος, σε ορισμένα σημεία καλύτερος θα ήταν ο δρόμος που είναι άκρως ζωτικός για την κυκλοφορία κυρίως των μεγάλων οχημάτων και συνδέει την Εθνική Οδό Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας με την Πύργου-Κυπαρισσίας, στις Κολιρέικες παράγκες.

Ένας δρόμος που ανακουφίζει κυκλοφοριακά την ανατολική πλευρά του Πύργου, στην οποία -αν δεν υπήρχε- θα έπρεπε να μπαίνουν όλα τα οχήματα από Κυπαρισσία προς Πάτρα και αντιθέτως.

Δεκάδες οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων του ΚΤΕΛ αλλά και Ι.Χ οχημάτων έχουν εκφράσει την έντονη δυσφορία τους για την άθλια κατάσταση του οδοστρώματος. Οσοι μάλιστα είναι και ανυποψίαστοι και αναπτύσσουν ταχύτητα η επόμενη... στάση τους είναι τα

συνεργεία (για λάστιχα, ζάντες, ψαλίδια, ακρόμπαρα κλπ).

Είναι γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες παρεμβάσεις από τότε που ο δήμος Πύργου με ενέργειες του αντιδημάρχου εκείνης της εποχής Φώτη Παναγούλια έφτιαξε τον δρόμο που ανήκει τον ΤΟΕΒ.

Ωστόσο οι παρεμβάσεις ήταν στην ουσία «μπαλώματα», γιατί η υποδομή του οδοστρώματος δεν αντέχει τα βαρέα οχήματα που κατά κόρον χρησιμοποιούν τον δρόμο.

Η ουσία τώρα είναι ότι θα πρέπει να προγραμματιστεί εξ αρχής αντιμετώπιση με ενίσχυση των υποδομών και του ασφαλτοτάπητα, ώστε να αντέξει στο χρόνο και να μη χρειάζονται κάθε 3-4 μήνες νέα μπαλώματα.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ