2013-01-29 23:29:08
Φωτογραφία για Εγγυήσεις και... Ιούνιος!
Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν το ραντεβού Ολυμπιακού-Μίτσελ με τον έμπειρο τεχνικό να ζητάει εγγυήσεις και συμβόλαιο από τον Ιούνιο. Νέα επαφή την Τετάρτη.

Τι μεταδίδουν οι Ισπανοί

Νεότερες πληροφορίες από την Ισπανία που προέκυψαν αργά το βράδυ της Τρίτης ανάφεραν ότι έχουν προκύψει νέα εμπόδια για τον Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής μετέφερε στον Ολυμπιακό ότι προτιμά να δεσμευτεί με συμβόλαιο από τον Ιούνιο και μετά. Τους επισήμανε ότι προτιμά να αναλάβει το καλοκαίρι με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ την ώρα που οι νταμπλούχοι Ελλάδας του προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Λίγη ώρα νωρίτερα η ηλεκτρονική έκδοση της AS είχε δώσει στην δημοσιότητα ρεπορτάζ για την επαφή της πλευράς Μίτσελ με τον Ολυμπιακό με τίτλο «ο Μίτσελ είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό». Στο συγκεκριμένο άρθρο επισημαίνεται ότι εκπρόσωποι των Πειραιωτών ταξίδεψαν στην Μαδρίτη για να πείσουν τον Ισπανό τεχνικό να δώσει θετική απάντηση, όμως εκείνος επιμένει ακόμα για εγγυήσεις και ένα σταθερό πρότζεκτ ετών.


Εκτός αυτού στο κείμενο υπογραμμίζεται πως «ο Μίτσελ διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Τρίτης ο Μίτσελ είχε συζήτηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Υπάρχει θετικό κλίμα και η συμφωνία είναι κοντά, με την διαφορά ότι ο Ισπανός ζητά ορισμένες εγγυήσεις για ένα πόστο όπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ απολύθηκε.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν η Έμερι, που όμως υπέγραψε στην Σεβίλλη και μετά ήταν ο Μίτσελ, με τον οποίο μιλάει τώρα. Εάν ο Μίτσελ δεν αποδεχθεί τους όρους και την προσφορά της ελληνικής ομάδας, υπάρχουν οι εναλλακτικές των Όλτρα και Μανθάνο. Βέβαια υπάρχει και η Σάλκε, που μπορεί να κάνει κίνηση τελευταίας στιγμής. Πάντως όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς συμφωνία».

Αισιοδοξία από τον Ολυμπιακό

Στις τάξεις του Ολυμπιακού η αισιοδοξία για την υπόθεση Μίτσελ καλά κρατεί την ώρα που όμως επισήμως δεν παίρνει κανείς θέση για το ζήτημα. Στο λιμάνι όπως σας μεταφέραμε και πριν διευκρίνιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι το νέο ή το ουσιαστικό για τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης, όμως είναι βέβαιο πως όλες οι προσπάθειές τους έχουν επικεντρωθεί στο να τελειώσει θετικά η υπόθεση Μίτσελ.

Διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό αλλά και σε ορισμένα άλλα ζητήματα υφίσταται ακόμα όμως η συμφωνία παραμένει κοντά. Οι επόμενες ώρες ή μέρες θα καταδείξουν το τι μέλλει γενέσθαι. Ωστόσο εκτιμάται ότι το αργότερο έως το βράδυ της Τετάρτης θα δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις για το προπονητικό μέτωπο.

Νέα συνάντηση την Τετάρτη

Ο Μίτσελ από μέρους του με την στάση του μετέφερε τα νεότερα για την Τετάρτη. Η τελευταία πληροφόρηση που υπήρξε έκανε λόγο για ένα ακόμα ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Ισπανό προπονητή με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να προχωρήσει η υπόθεση. Εφόσον δεν επιτευχθεί αυτό τότε αναγκαστικά οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Αναμένει Σάλκε, Πριμέρα και... Ρεάλ

Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης την ίδια ώρα περιμένει -σύμφωνα με τους Ισπανούς- στο ακουστικό του και για Σάλκε αλλά και για... Ρεάλ! Ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για να κλείσει είτε σε Ισπανία είτε σε Γερμανία και μετά να αξιολογήσει εκ νέου τις προοπτικές που του δίνει ο Ολυμπιακός.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επανήλθε το σήμα του ANT1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επανήλθε το σήμα του ANT1
QATARGATE με το Μουντιάλ 2022
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
QATARGATE με το Μουντιάλ 2022
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ