2013-01-30 08:54:56
Φωτογραφία για ΑΤΙΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ...ΘΕΟ ΣΑΣ!
«Κοκκίνισαν» ακόμα και τα έδρανα από τη φραστική αντιπαράθεση των βουλευτίνων Σοφίας Βούλτεψη (ΝΔ) και Ραχήλ Μακρή (ΑΝΕΛ). 

Όλα άρχισαν όταν το προεδρείο δεν έδωσε τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε απολύτως κόσμια. Παρενέβη, όμως, η Σ. Βούλτεψη, η οποία απευθύνθηκε στον συνάδελφό της για να του πει: «Βρε, Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ, πώς κάνετε έτσι;».

Ο Τ. Κουίκ δεν πρόλαβε να μιλήσει. Πετάχτηκε η Ρ. Μακρή, η οποία απευθυνόμενη στην Σ. Βούλτεψη είπε : «Τι λες μωρή που είστε και εσείς εδώ;».

Όπως φαντάζεστε οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να ακουστούν «βρόμικα» λόγια ου δεν δημοσιοποιούνται

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ψυχραιμότερων να μπει τέλος στο γυναικοκαυγά, οι δύο κυρίες δεν πτοήθηκαν.

Τα «φάουλ» συνεχίσθηκαν με αποκορύφωμα την αναφορά της Ρ. Μακρή στον πατέρα της Σ. Βούτεψη, λέγοντας «ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου…». 


Η «γαλάζια» βουλευτίνα κοινώς τα πήρε στο κρανίο και το ηπιότερο που ξεστόμισε ήταν «άντε, ρε, τσόκαρο…». 

Το μέρος της κ. Βούλτεψη πήραν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ άλλοι από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ είπαν «κάποιος πρέπει να μαζέψει τη Μακρή…». 

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. που βρέθηκε στη γωνία, επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας ότι αυτό που εννοούσε ήταν πως «η κ. Βούλτεψη δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της», με την τελευταία τελικά να λυγίζει και να ξεσπά σε λυγμούς. 

Τα διαδραματισθέντα μεταφέρθηκαν στον πολιτικό προϊστάμενο της κ. Μακρή, Πάνο Καμμένο.

Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντέδρασε άμεσα. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Σ. Βούλτεψη, ζητώντας της εκ μέρους του κόμματός του συγνώμη για το συμβάν.

Σ.Σ.

Και μετά σου λένε ότι οι άνδρες βρίζουν, έτσι και ανοίξουν όμως το στόμα τους οι γυναίκες, δεν τις ξεπλένει ούτε ο...Ιορδάνης ποταμός! Άλλωστε γι' αυτό δεν πάνε και στον στρατό. Φανταστείτε τις όλες μαζί σε ένα θάλαμο....χαμός!
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ