2013-01-31 18:39:39
Φωτογραφία για Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ανάκογλου!!!
Μετά την περίπτωση του Βύντρα, άλλη μία υπόθεση που καταδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι!

Ο Ανάκογλου που στις 17:00 ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 18:00 ήταν στα γραφεία της ΑΕΚ με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως πάει για να υπογράψει συμβόλαιο!!!

Το εντυπωσιακό είναι πως μέχρι πριν από λίγη ώρα η πλευρά του παίκτη διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πάει στην «Ενωση», επιβεβαιώνοντας πως είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για το ερχόμενο καλοκαίρι

Αυτή η πληροφορία μάλιστα επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι το απόγευμα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι όλοι το σύνδεσαν με το ενδεχόμενο να υπογράψει από τώρα στους «πράσινους»! Τελικά, αποχώρησε και κατευθύνθηκε για τα Σπάτα όπου οι πληροφορίες τον θέλουν να υπογράφει συμβόλαιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανάκογλου πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άκουσε τελείως διαφορετικά πράγματα όσον αφορά το οικονομικό σε σχέση μ' αυτά που είχε συμφωνήσει με τον Κώστα Ελευθεράκηξ και φανερά ενοχλημένος αποχώρησε, μαζί με τον μάνατζέρ του, για τα Σπάτα! Εκεί, θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, θα ακούσει την πρόταση που θα του υποβάλουν και στη συνέχεια θα αποφασίσει Το βέβαιο είναι ότι το τελευταίο 24ωρο ο Ανάκογλου δέχεται ισχυρές πιέσεις για να πει το «ναι» στην ΑΕΚ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία
. Μάλιστα σήμερα (31/1) φίλοι της ΑΕΚ πήγαν στην προπόνηση του Πανσερραϊκού σε μια προσπάθεια να πείσουν τον παίκτη να πει το «ναι»!

Θυμίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός έχει συμφωνήσει με την «Ενωση», με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να πιέζει την πλευρά του παίκτη να πει το «ναι»!
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ