2013-02-07 05:47:02
Φωτογραφία για Όχι και τόσο «σκληρός για να πεθάνει»
Κάποτε ήταν αγέλαστος, σκληρός, δύσκολος στις συναναστροφές του, αντικοινωνικός... Σήμερα είναι γεμάτος χαμόγελα, ήρεμος και τρυφερός.

Η γέννηση της Mabel πέρυσι τον Απρίλιο άλλαξε την κοσμοθεωρία του άλλοτε "σκληρού για να πεθάνει", Bruce Willis. "Ήμουν εξυπνάκιας και δύσκολος να με χειριστούν... Τώρα μόνη μου δουλειά είναι να προσπαθώ να κάνω το μωράκι μου να γελάει!" αποκαλύπτει και όλο το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία.

"Κολλάει το χέρι της στο πρόσωπό μου και τραβάει τα αυτιά μου" λέει ο ο Willis και δείχνει την ευαίσθητη πλευρά ενός πατέρα.

Το 2000 ο γάμος του με την Demi Moore έφθασε στο τέλος του ύστερα από 13 χρόνια. Μαζί έχουν τρεις κόρες. "Υπήρχε μια εποχή που δεν ήξερα τι σόι άνθρωποι θα γίνονταν. Αλλά εξελίχθηκαν σε εκπληκτικές γυναίκες, έχουν εξαιρετικά ήθη και φοβερή ηθική, είναι καλοσυνάτες κι ευγενικές κι έξυπνες. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος".


Ύστερα από μία σχέση δέκα μηνών με την επίσης ηθοποιό Brooke Burns, γνώρισε την 24 χρόνια μικρότερή του Emma Heming, πρώην μοντέλο. Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκαν και τον περασμένο Απρίλιο απέκτησαν μαζί μία κορούλα.

"Είμαι πολύ συναισθηματικός με τα παιδιά μου και τα εκτιμώ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η πατρότητα είναι εύκολη για εμένα γιατί μένω σε φόρμα και μπορώ να χοροπηδώ και να τρέχω και να παίζω και σ’ αυτό το σημείο της ζωής μου είναι τέλειο! Αισθάνομαι ότι έχω πολλή αγάπη ακόμη να δώσω, αν όχι περισσότερη από το παρελθόν. Μου αρέσει να σηκώνομαι νωρίς το πρωί και να φροντίζω τη Mabel και με ενθουσιάζει, μου δίνει μεγάλη χαρά", υπογραμμίζει ο διάσημος ηθοποιός.

Όσο για τη γυναίκα της ζωής του αναφέρει: "Η Emma είναι υπέροχη. Απλώς υπέροχη. Είναι εκπληκτική μητέρα και ειλικρινά πολύ έξυπνη και αξιόλογη. Την αγαπώ πάρα πολύ. Είχε μία τέλεια καριέρα μοντέλου όταν ήταν νεότερη κι έπρεπε να τη δείτε με μαγιό. Πραγματικά είναι πολύ, πολύ καλή με μαγιό! Είναι το αφεντικό. Η εξυπνότερη από τους δυο μας και πάντα τη συμβουλεύομαι και θέλω να ακούω τι σκέφτεται. Θέλω τη γνώμη της περισσότερο από οποιουδήποτε!".

Στις 14 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία "Καλή μέρα για να πεθάνεις σκληρά" (Good day to die hard).
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ