2012-03-29 01:43:04
Φωτογραφία για Ψήφο εμπιστοσύνης στον Felipe Massa από τη Ferrari
Παρά τα μέχρι στιγμής άσχημα αποτελέσματά του αλλά και τη δριμεία κριτική που έχει δεχθεί από τον Τύπο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Ferrari διαψεύδει κάθε φήμη περί επικείμενης αντικατάστασης που Felipe Massa.

Ο 30χρονος πιλότος μετά τους δύο πρώτους αγώνες έχει μείνει χωρίς βαθμούς. Παράλληλα, έχει 23 GP να βρεθεί στο βάθρο των νικητών.

Όπως είναι γνωστό, η Ferrari δια στόματος Λούκα ντι Μοντετζέμολο, πριν ακόμη την έναρξη της χρονιάς του είχε διαμηνύσει ότι αν δεν βελτιωθεί και δεν ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες στο τέλος της χρονιάς να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μετά από όλα αυτά, λογικό είναι η θέση του να θεωρείται επισφαλής και το βάρος που καλείται να σηκώσει στους ώμους του ο Βραζιλιάνος μεγάλο. Προσπάθεια αποσυμφόρησης της κατάστασης έκανε ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι. Το «αφεντικό» της Ιταλικής ομάδας δήλωσε ότι και στο παρελθόν ο Μάσα είχε αντίστοιχα αποτελέσματα, αλλά κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να μάχεται για τον τίτλο.


«Θυμάμαι καλά, ότι πριν από τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα μετά το GP της Μαλαισίας, το οποίο είχε κερδίσει ο Κίμι Ραικόνεν, ο Φελίπε, πάνω-κάτω βρισκόταν στην ίδια κατάσταση όπως σήμερα.

Οι εφημερίδες απαιτούσαν την άμεση αντικατάστασή του και εκείνος κατάφερε να αντιδράσει με τον καλύτερο τρόπο, κυρίως λόγω της υποστήριξης από την ομάδα, η οποία τον είδε να κερδίζει τους δύο από τους τρεις επόμενους αγώνες. Θυμόμαστε πολύ καλά πως τελείωσε εκείνη η χρονιά, με τον Βραζιλιάνο πραγματικό παγκόσμιο πρωταθλητή, ακόμη κι ήταν μόλις για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα κατακτήσαμε τον 16ο τίτλο μας στους κατασκευαστές», δήλωσε ο Ντομενικάλι, υψώνοντας στην ουσία έναν τοίχο προστασίας μπροστά από τον Μάσα.

Ηδη, ο Βραζιλιάνος πιλότος ανέβαλε το ταξίδι επιστροφής στην πατρίδα του και προτίμησε να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Μαρανέλο προκειμένου να συνεργαστεί με τους μηχανικούς του και να μιλήσει με στελέχη της ομάδας για τη μέχρι στιγμής πορεία του. Στόχος είναι να αναλυθεί η απόδοσή του και να βρεθούν οι αιτίες της πεσμένης απόδοσής του στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ