2012-03-29 01:46:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης απαντά στο Απορία αναγνώστη: Που πας λαέ;
Σωστά όλα αυτά που λες για τα μεγάλα κόμματα αλλά κάνεις μεγάλο λάθος (αναφορά στο κείμενο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2015.html)!

Μισθοί συντάξεις και λοιπά δεν γυρίζουν πίσω! Μπορεί όμως το νέο κυβερνόν κόμμα να ρίξει την φορολογία και να τονώσει την αγορά έτσι... ας ρίξουν το Φ.Π.Α. στο 10%. Να μπορούμε τουλάχιστον να αγοράσουμε και κάτι να φάμε... όχι δεν είναι λύση να ψηφίσουμε στην τύχη! Η λύση είναι να κάτσουμε να σκεφτούμε λογικά και ο καθένας ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω του και τις υπάρχουσες συνθήκες να ψηφίσει κατά βούληση! Και όμως φίλοι μου είναι ακραίο να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να λέμε πάει τελειώσαμε! Υπάρχουν πολιτικοί σε αυτό το σύστημα οι οποίοι ξεχωρίζουν! Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις και να αναφερθώ σε συγκεκριμένους χώρους και ονόματα γιατί σκοπός μου δεν είναι η προπαγάνδα... Θα σας πω μόνο ένα! Θυμηθείτε ποιοι είμαστε... θυμηθείτε τι έχει δώσει ο Έλληνας στο κόσμο και που συνεχίζει να δίνει ακόμα! Κάποτε ήμασταν υπερήφανοι που ήμασταν έλληνες..
. τώρα κάποιοι δυστυχώς στο όνομα της ευρωπαϊκής ένωσης το ξεχνούν αυτό! Δεν λέω να γίνουμε φασίστες αλλά μην απαρνιόμαστε το γένος μας... να ξέρετε πως πάντα ο Έλληνας βρίσκει την άκρη και τα καταφέρνει! Εδώ πολεμήσαμε τούρκους και γερμανούς! Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι την σκλαβιά δεν την αντέχει το γένος μας... και τώρα; Τι; Έρχεται μια παρέα κουστουμάτων από την Αμερική με το όνομα Δ.Ν.Τ. και μας επιβάλλουν ότι θέλουν μέσα στην χώρα μας... Θα επιτρέπατε ποτέ κύριοι να έρθω εγώ στο σπίτι σας και να σας κάνω κουμάντο στα πάντα; Μην πείτε ναι γιατί θα είναι μεγάλο ψέμα... όπως και εγώ θα με έδιωχνα έτσι πρέπει να κάνουμε τώρα σαν έθνος! Να ξεχωρίσουμε την σαπίλα ! Του πολιτικού συστήματος και να την πετάξουμε στην άκρη! Η ψήφος είναι το εργαλείο και πιο σωστά θα έλεγα το μυαλό μας! Αυτό θα μας δείξει τη σωστή κατεύθυνση! Σκεφτείτε λογικά ζυγίστε τα πράγματα και είστε βέβαιοι ότι θα ξεχωρίσετε αυτόν που συγκεντρώνει συμφώνα με την γνώμη σας τα απαραίτητα προσόντα για εσάς! Έτσι είναι το σωστό... ψήφος κατά βούληση όχι εκδικητικά όχι στην τύχη! Και μην ξεχνάτε είμαστε έλληνες και χωρίς εμάς δεν υπάρχει Ευρώπη... ακόμα και το όνομα ελληνικό είναι... η θεά Ευρώπη πρόσωπο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας! θα κλείσω αναφέροντας δυο φράσεις της! Όπως είπε ο ίδιος ο Χίτλερ για το έθνος μας ελπίζοντας έτσι να καταλάβατε την διάσταση των λέξεων αυτών

σε λόγο του στην γερμανική βουλή στις 4.5.1941

9.4.1941

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ