2013-02-10 05:19:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Έτοιμη για προσαγωγές η αστυνομία μετά τα επεισόδια στο Γυμνάσιο - Λύκειο Δεμενίκων
Αλλεπάλληλα τα επεισόδια στο Γυμνάσιο – Λύκειο Δεμενίκων, μαθητές του οποίου ζουν πλέον με τον φόβο των «μπράβων», των «φουσκωτών» και των «χούλιγκαν»!

Η αστυνομία από την πλευρά της έχει ενημερωθεί και σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Κόσμος» είναι έτοιμη να προσαγάγει, όχι μόνο μαθητές και εξωσχολικούς αλλά ακόμη και μητέρα μαθητή, η οποία έχει δεχθεί καταγγελία πως... είχε εμπλοκή στα επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Αρχικά διαπληκτίστηκαν κάποιοι μαθητές, όμως στη συνέχεια το συμβάν πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις, καθώς στον απόηχο της συμπλοκής, μερίδα μαθητών του Γυμνασίου επέστρεψε στο συγκρότημα, προκειμένου να «λύσει» τις διαφορές ,με τους μαθητές του Λυκείου.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα επενέβησαν οι καθηγητές με αποτέλεσμα οι μαθητές του γυμνασίου να ζητήσουν την... βοήθεια «φουσκωτών» από κλαμπ ομάδας οπαδών κέντρου, που έχει Σύνδεσμο και στην Πάτρα. Μάλιστα κάποιος από τους χούλιγκαν έφθασε στο σημείο να απειλεί ακόμη και με τη χρήση μαχαιριού!


Και ενώ το επεισόδιο φαινόταν να είχε λήξει, η συνέχεια δόθηκε την περασμένη Τρίτη. Πληροφορίες του «Κόσμου» αναφέρουν πως στο σχολικό συγκρότημα εμφανίστηκαν κάποιοι που επέβαιναν σε δίκυκλα, στοχοποίησαν μαθητή και τον έκαναν... τουλούμι στο ξύλο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Διευθυντής του σχολείου, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Πηγές του «Κόσμου» αναφέρουν πως ανώτατος αξιωματικός της Ασφάλειας έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και σύντομα θα γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την περίεργη ιστορία που ξεκίνησε ως εφηβικός τσακωμός και κατέληξε με απειλές ακόμη και για τη ζωή ανηλίκων.

Θα ασκηθούν διώξεις αν χρειαστεί

Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί και για την εμπλοκή της μητέρας νεαρού, η οποία είναι οπαδός συγκεκριμένης ομάδας και φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο για την εμφάνιση των εξωσχολικών στο συγκρότημα. Δεν αποκλείεται να ασκηθούν και διώξεις αφού οι απειλές έγιναν σε βάρος ανηλίκων, με τις γνωστές από το νόμο συνέπειες.

Μέχρι και χθες τα πράγματα στο σχολείο κυλούσαν ήρεμα, όμως η αστυνομία παρακολουθεί στενά το θέμα και δηλώνει έτοιμη να επέμβει ανά πάσα στιγμή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ