2013-02-10 13:02:03
Φωτογραφία για Sweden Rally 2013 Day 2 Highlights [video]
Με την ίδια ταχύτατη και αλάνθαστη οδήγηση συνέχισε την πορεία του ο Sebastien Ogier και τη δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Σουηδίας. Παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος της VW άνοιγε το δρόμο στους υπόλοιπους οδηγούς, κατάφερε να ελέγξει τον επιθετικό Loeb και γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο σε τρείς ειδικές να διατηρήσει τελικά τη διαφορά ασφαλείας που όπως όλα δείχνουν θα τον οδηγήσουν στην πρώτη του νίκη με το Polo R.

Ο έτερος Γάλλος Sebastien Loeb μετά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισε την Παρασκευή με την Citroen DS3 WRC, κινήθηκε πολύ γρήγορα καταφέρνοντας να κερδίσει τις περισσότερες ειδικές της ημέρας (τέσσερις), μειώνοντας όμως τη διαφορά του από τον Ogier μόλις κατά 5,3΄΄( από τα 32,2΄΄ στα 26,9΄΄). Έτσι όλα δείχνουν πως ο Αλσατός οδηγός δεν θα πιέσει άλλο στον Σουηδικό αγώνα, αφού έχει εξασφαλισμένη τη δεύτερη θέση και δεν κινδυνεύει από κανένα, όντας 30,8΄΄ εμπρός από τον τρίτο Mads Ostberg. Ο Νορβηγός οδήγησε με εκπληκτικό τρόπο το Ford Fiesta RS και γράφοντας ταχύτερους χρόνους από τον Jari-Matti Latvala με το Polo R, πέρασε δύο ειδικές πριν το τέλος της δεύτερης ημέρας τρίτος.


Έτσι και με δεδομένη τη διαφορά που έχουν οι υπόλοιποι οδηγοί που ακολουθούν, Evgeny Novikov +39.7 ΄΄ και Juho Hanninen στα +1:32.7΄΄ αλλά και τις αποστάσεις ασφαλείας των πρώτων, το μόνο που περιμένουμε να αλλάξει στις έξι ειδικές της Κυριακής (εκτός πάντα απροόπτων) είναι η θέση στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Και αυτό γιατί ο Ostberg θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τη θέση του και από την άλλη ο Latvala θα τα δώσει όλα για όλα προκειμένου να ροκανίσει τη διαφορά των 6,1΄΄ που τους χωρίζει.

peritroxon.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ