2013-02-12 12:59:45
Φωτογραφία για ΜΟΥΝΙΟΘ : Ο ΜΙΤΣΕΛ ΞΕΡΕΙ...
Ο τεχνικός διευθυντής της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, τον οποίο είχε στην ομάδα του δύο χρόνια, ενώ χαρακτηρίζει τον Μίτσελ ως εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην κίνηση της τελευταία στιγμής με τον Γκανέζο πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε κάνει δυο εξαιρετικές χρονιές στη Χετάφε πριν... ξενιτευτεί στην Ουκρανία για την Ντνιεπρ. Πλέον, αναμένονται τα απαραίτητα έγραφα για να ανακοινώσουν την απόκτησή του. Ο Μουνιόθ ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον Μπόατενγκ στη Μαδρίτη και τον γνωρίζει πολύ καλά. Μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρεται στην ικανότητά του και τονίζει ότι με τον Μίτσελ στον πάγκο θα έχει τη δυνατότητα να δείξει γρήγορα τις ικανότητές του.

Είχατε δύο χρόνια τον Μπόατενγκ στην Χετάφε, ποια είναι η άποψή σας;

«Είναι ένας σύνθετος παίκτης, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατός σωματικά και αμυντικά, αλλά είναι καλός και τεχνικά. Μπορεί δηλαδή να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα».


Ήσασταν ικανοποιημένος από τη συνεργασία μαζί του σε όλα τα επίπεδα;

«Απολύτως. Είχε δύο πολύ καλές χρονιές στην ομάδα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Οι λόγοι που έφυγε ήταν καθαρά οικονομικοί;

«Ναι. Δεν υπήρχαν άλλοι λόγοι για να τον παραχωρήσουμε. Ωστόσο μας κατατέθηκε μια πολύ καλή πρόταση και κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο για εμάς να τον πουλήσουμε με αυτά τα χρήματα».

Οι σχέσεις του με τον Μίτσελ;

«Πολύ καλές. Νομίζω ότι θα τον βοηθήσει πολύ να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό και να δείξει από την αρχή ότι είναι ένας πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστής».

Θωρείτε ότι σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό μπορεί να αποδειχθεί καλή μεταγραφή;

«Είμαι σίγουρος. Και σας ξαναλέω ότι τον ξέρει πολύ καλά ο Μίτσελ, δεν τον πήρε τυχαία».

Γνωρίζετε και τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού καλά, θα μας πείτε δύο λόγια για την πρόκληση που του παρουσιάζεται στον Ολυμπιακό;

«Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ελληνικό σύλλογο ο οποίος χρειάζεται έναν προπονητή με προσωπικότητα και ικανότητα. Και ο Μίτσελ είναι αυτό ακριβώς. Μπορεί να τα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ