2013-02-12 12:56:03
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Καταδικάζουν κατηγορηματικά οι αγρότες την υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια 1,4 εκ.ευρώ απο οπωροπώλη της περιοχής
Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Πρέβεζα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για έκδοση πλαστών τιμολογίων από οπωροπώλη ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση απασχολεί κυρίως τους αγρότες αλλά και τους οπωροπώλες , που μιλούν για απίστευτη απάτη. Ο πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Πρέβεζας κ. Γιάννης Σολδάτος καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός και τονίζει ότι στους συνεταιρισμούς δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα εικονικών τιμολογίων αφού όλες οι συναλλαγές γίνονται όπως προβλέπει ο νόμος και όλες οι εκκαθαρίσεις πηγαίνουν στην εφορία. Σύμφωνα με τον ίδιο το φαινόμενο αυτό παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα και τώρα μάθαμε ότι συνέβη και στην περιοχή μας. Ο κ. Σολδάτος εξήγησε ότι κάποιοι «πλουτίζουν» σε βάρος των αγροτών που προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω, από πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι έλεγχοι που συνεχίζονται από το ΣΔΟΕ, έγιναν και σε αγρότες των συνεταιρισμών, χωρίς όμως να βρεθεί το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο.

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ