2013-02-12 16:35:21
Φωτογραφία για Αρνείται να ξαναεμπλακεί στην ΑΕΚ ο Χατζηιωάννου
Με SMS που απέστειλε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, από το Σάββατο(9/2), ο Πόλυς Χατζηιωάννου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να αναμειχθεί ξανά στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο μυαλό του πρώην μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πόλυ Χατζηιωάννου, δεν άλλαξε τίποτα σχετικά με την άποψη που έχει για το ποδόσφαιρο και την Ένωση.

Ο Κύπριος εφοπλιστής, συμπληρώνει έναν χρόνο, από την επιστολή που είχε δώσει στην Original 21 όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν βρεθεί έξω από τα γραφεία της εταιρείας του. Και στην συγκεκριμένη επιστολή, είχε τονίσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν επιθυμεί την παραμικρή εμπλοκή στην κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Ξεκαθάρισε άμεσα την θέση του

Κάτι τέτοιο έπραξε και πάλι, με το SMS που έστειλε στον Ανδρέα Δημητρέλο και το οποίο έδειξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Δευτέρας (11/2). Με το που αναφέρθηκε το όνομα του στους πιθανούς εμπλεκόμενους στο νέο εγχείρημα-πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ίδιος "έσβησε" την φωτιά γύρω από το όνομα του.


Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι μια και δεν αποτελεί εμπόδιο για το όποιο εγχείρημα δημιουργηθεί. Ο κ. Χατζηιωάννου ήταν σχεδόν απίθανο να ασχοληθεί με την ΑΕΚ και αυτό το γνωρίζει τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και οι υπόλοιποι πρώην και νυν μέτοχοι. Το θέμα λοιπόν είναι το τι θα πουν ο Παππάς και ο Νοτιάς. Την θέση του Πόλυ μπορεί να την πάρει άλλος επιχειρηματίας Αναλυτικά το SMS του Πόλυ Χατζηιωάννου όπως το δημοσίευσε το pamesports.gr:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ που αναφέρονται και στο όνομα μου, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχω διακόψει οριστικά οποιανδήποτε ενασχόληση μου με την ΑΕΚ από το 2010, καλύπτοντας αναλογικά τα μέχρι τότε ελλείμματα. Ξεκαθάρισα μάλιστα την θέση μου γραπτώς τον Μάρτιο του 2012 ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ασχοληθώ στο μέλλον με το ποδόσφαιρο, θέση που επαναλαμβάνω και σήμερα.

Με εκτίμηση 

Πόλυς Χατζηιωάννου».

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ